TePe Original четки за междузъбно пространство

TePe Original четки за междузъбно пространство 8 бр.
TePe Original четки за междузъбно пространство 8 бр.
8,90лв.
0,4 mm 8 бр.
Код: TET1369 | В наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
петък 23.04.2021 г.
Лично получаване
петък 23.04.2021 г.

Описание TePe Original

Важна превенция срещу появата на зъбен кариес и възпаление на венците е и старателното почистване на междузъбните пространства. Четките за междузъбно пространство TePe Original надеждно достигат и до най-тънките процепи, където обикновената четка не може. Ежедневната употреба ще ви помогне да отстраните до 40% повече плака, отколкото при миенето на зъбите с класическа четка.

Благодарение на ергономичната си дръжка четката за междузъбно пространство приляга идеално в ръката, а гъвкавата ѝ шийка, покрита с пластмаса, осигурява лесно и безопасно почистване и около импланти. Ще ви хареса и практичният пътен калъф на четката, който може да се използва като продължение на дръжката. Можете да избирате от няколко различни диаметъра на влакната, съответстващи на вашите нужди.

Характеристики:

  • старателно почиства тесните пространства между зъбите → отстранява до 40% повече
    плака, отколкото при миене на зъбите само с обикновена четка
  • не уврежда чувствителните венци и е безопасна за импланти
  • осигурява защита от поява на възпаления на венците и зъбен кариес
  • помага за намаляване на лошия дъх
  • приляга чудесно в ръката заради ергономичната си форма
  • практично калъфче за пътуване

Начин на употреба:
Внимателно поставете четката в пространството между зъбите и с движения напред и назад ги почистете. След употреба изплакнете грижливо.

За марката TePe

Шведският семеен бизнес TePe, основан през 1965 г. се занимава с разработване, производство и продажба на качествени и ефективни продукти за устна хигиена, подкрепени с висока професионална компетентност. Визията на марката TePe е повишаване на общата осведоменост за важността от превантивната грижа за зъбите и особено за почистването на междузъбните пространства, и така за допринасяне за опазването на здравето на устната кухина и цялостното качество на живота на хората по целия свят.
Много хора днес не обръщат внимание на грижата за чистота на междузъбните пространства. Обикновените четки за зъби чистят повърхността на зъбите само отпред, отзад и по захапващите повърхности, и така в устата остават много вредни бактерии, скрити в пространствата между зъбите. Те могат да предизвикат възпаления на венците, кариес на зъбите и лош дух в устата.
Решението е редовно ползване на инструменти, предназначени специално за почистване на междузъбното пространство. Четките за почистване на междузъбното пространство TePe се произвеждат в много варианти, за да отговарят на различните индивидуални потребности. Отделните видове са прегледно откорени в различни цветове. Всички имат специални функции, които гарантират най-високо качество и ефективност.
За безопасно и щадящо почистване, техните метални части са покрити с пластмаса, и благодарение на различни закривявания на почистващите секции, позволяват лесен достъп както до предните зъби, така и до кътниците. Ергономично оформените дръжки, произведени от рециклирани материали, осигуряват лесно ползване. Четките за почистване на междузъбното пространство TePe са разработени в сътрудничество с професионални зъболекари.
Мотото на марка TePe гласи: „Грижим се за вашата здрава усмивка“.

Оценка TePe Original