Souletto Reminiscense aроматизиращ дифузер с пълнител

Souletto Reminiscense aроматизиращ дифузер с пълнител
Souletto Reminiscense aроматизиращ дифузер с пълнител
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
77,50лв.

Спестете 12%
200 мл.
68,30лв.

Код: SOU00205 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Информация за парфюма Souletto Reminiscense
Състав

За да изживявате отново атмосферата на лятото през всеки ден от годината, не е нужно да пътувате никъде. Достатъчно е да се разположите в помещение, в което арома дифузерът с пълнител Souletto Reminiscense бавно освобождава освежаващите нотки на момина сълза и мускус. Тази комбинация създава идеалните условия за почивка, при която ви съпровождат само красиви спомени.

Характеристики:

  • елегантен и лесен начин да ароматизирате къщата, апартамента си или други пространства
  • освежаващ и искрящ аромат с нотки на цветя, плодове и мускус
  • красивият дизайн на арома дифузера го превръща в стилна декорация
  • освобождава аромата продължително, без да се налага допълнителна намеса
  • чрез завъртане на пръчиците можете да увеличавате интензивността на аромата
  • държава на произход: Нидерландия

Съставки на аромата:
В началото ви грабва свежият аромат на ябълка, който след миг се сменя с комбинация от нотки на билки и цветя, допълнена от леко пикантен, нежен акорд на лавандула. Композицията обаче е доминирана от момината сълза, която разпростира неподражаемия си аромат. За баланса се грижат балсамовите тонове с докосване на ванилия и най-вече мускусът, чието чисто, пудрово ухание не може да бъде пропуснато.

Аромат на момина сълза и мускус:
Красива на вид и с очарователен аромат, който всички познаваме. Момината сълза в този арома дифузер се превръща в съвършено чувствено преживяване. Комбинацията със сладкия, пудров мускус ни грабва веднага. Уханието е обгърнато и от лек солен воал, който носи повей на спиритуализъм и зелено отзвучаване. 

Начин на употреба:
Отворете шишенцето с аромата и поставете пръчиците в него. Ароматът започва да се освобождава бавно и постоянно. За да засилите интензивността му, е достатъчно да завъртите пръчиците. Сложете арома дифузера Souletto на място с естествена циркулация на въздух, но не го оставяйте на течение.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
ябълка, зелени нотки
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
билкови нотки, цветни нотки, момина сълза, лавандула
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, балсам нотки, пудрови нотки, мускус
Видове аромати за дома
цветен, билков, плодов
Вид арома дифузер
пръчка

Оценка Souletto Reminiscense