Smells Like SpellsNorse Magic Norns ароматна свещ с дървен фитил (luck/success)

Smells Like Spells Norse Magic Norns ароматна свещ с дървен фитил (luck/success)
Smells Like Spells Norse Magic Norns ароматна свещ с дървен фитил (luck/success)
200 гр.
49,50лв.

Код: SLS01448 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 21.10.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 21.10.2021 г.

Описание Smells Like Spells Norse Magic Norns
Състав

Управлявайте съдбата си. Затворете очи и поискайте благословия от Норните, трите орисници, представляващи миналото, настоящето и бъдещето. Тези богини на съдбата живеят под корените на световното дърво Игдрасил и всеки ден записват върху него съдбата на всеки човек.

Свещта Smells Like Spells NORNS в елегантно кехлибарено бурканче е произведена от органичен соев восък, има дървен фитил и ухае на манго, канела и ориенталски подправки. Тя ще ви помогне да преодолеете житейските несгоди, ще ви донесе щастие и ще ви помогне да укрепите вярата в себе си и в собствените си способности.

Характеристики:

 • ароматна свещ, вдъхновена от митичните персонажи на северните народи
 • гори до 40 часа благодарение на ниската температура на топене
 • дървеният фитил леко пука и допълва атмосферата
 • изработена ръчно от чисти натурални съставки
 • ритуал по медитация – опаковката съдържа упътване

Магическа и спиритуална сила на свещта:

 • ще привлече късмета в живота ви
 • ще насочи крачките ви в позитивна посока
 • ще ви вдъхнови за нови идеи
 • ще усили доверието ви в самите себе си

Материал:

 • органичен соев восък в био качество, дървен фитил

Начин на употреба:
Свещите са произведени ръчно, затова е възможно леко да се различават една от друга по тегло и време на горене. Никога не оставяйте горящата свещ без наблюдение, както и в близост до лесно запалими предмети.

Иновация 2021 г.
Smells Like Spells се гордее с първокласното качество на своите продукти. Ето защо през пролетта на 2021 г. подобри дървените фитили на свещите си, така че те да горят добре и за дълго време. По този начин можете напълно да се насладите на атмосферата на запалена свещ.

Състав

композиция
подправки, канела, манго, ориенталски нотки
Видове аромати за дома
плодов, пикантен
Вид на фитила
дърво
Брой фитили
1
Вид восък
соя, зеленчук
Материал
стъкло

За марката Smells Like Spells

Приветствайте доза магия в живота си. Smells Like Spells са оригинални, ръчно изработени ароматни свещи и арома дифузери, които съчетават в себе си човешката мъдрост с най-новите тенденции в парфюмерията.

Литовската марка държи продуктите й да са нежни и елегантни. Това е и причината арома дифузерите и свещите Smells Like Spells да са изработени с чисти природни суровини. Дървото, ленът и соевият восък тук играят главна роля. Продуктите винаги са с уникални аромати, създадени според традиционната ароматерапия, която използва благотворното влияние на билките и подправките. А благодарение на магическия си характер продуктите на марката превръщат ежедневието ви в приказка.

Всички свещи и арома дифузери Smells Like Spells носят имена от митологията на северните народи. Тя обикновено се свързва с уникална духовна сила, която помага да привлечете в живота си точно това, от което имате нужда. А после магиите не съществували.

Оценка Smells Like Spells Norse Magic Norns