Smells Like Spells Norse Magic Frigga (Home/Partnership) подаръчен комплект I.

Smells Like Spells Norse Magic Frigga подаръчен комплект I.
Smells Like Spells Norse Magic Frigga подаръчен комплект I.
подаръчен комплект I.

Код: SML02019 | Този продукт не е в наличност

Frigga (Home/Partnership) ароматна свещ 200 гр. + Frigga (Home/Partnership) aроматизиращ дифузер с пълнител 80 мл.

Описание Smells Like Spells Norse Magic Frigga (Home/Partnership)
Състав

Характеристики:

  • пикантен аромат
  • сладък аромат
  • вегански продукт

Комплектът съдържа:

  • Frigga (Home/Partnership) ароматна свещ 200 гр.
  • Frigga (Home/Partnership) aроматизиращ дифузер с пълнител 80 мл.

Начин на употреба:
Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.

Състав

Тип комплекти
подаръчен комплект
Видове аромати за дома
сладък, пикантен
Вид на фитила
памук
Материал
стъкло
Вид арома дифузер
пръчка

За марката Smells Like Spells

Приветствайте доза магия в живота си. Smells Like Spells са оригинални, ръчно изработени ароматни свещи и арома дифузери, които съчетават в себе си човешката мъдрост с най-новите тенденции в парфюмерията.

Литовската марка държи продуктите й да са нежни и елегантни. Това е и причината арома дифузерите и свещите Smells Like Spells да са изработени с чисти природни суровини. Дървото, ленът и соевият восък тук играят главна роля. Продуктите винаги са с уникални аромати, създадени според традиционната ароматерапия, която използва благотворното влияние на билките и подправките. А благодарение на магическия си характер продуктите на марката превръщат ежедневието ви в приказка.

Всички свещи и арома дифузери Smells Like Spells носят имена от митологията на северните народи. Тя обикновено се свързва с уникална духовна сила, която помага да привлечете в живота си точно това, от което имате нужда. А после магиите не съществували.

Оценка Smells Like Spells Norse Magic Frigga (Home/Partnership)