Smells Like SpellsEssential Oil Mint етерично ароматно масло

Smells Like Spells Essential Oil Mint етерично ароматно масло
Smells Like Spells Essential Oil Mint етерично ароматно масло
Ново
5 мл.
16,00лв.

Код: SML02266 | в наличност повече от 4 бр.
1
Подарък за вас
Въведете кода notino в кошницата и вземете 15% отстъпка на аромати за дома. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
сряда 27.10.2021 г.
Лично получаване
сряда 27.10.2021 г.

Описание Smells Like Spells Essential Oil Mint
Състав

Позволете на етеричното ароматно масло Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood в арома дифузера да се разгърне, за да ви помогне да постигнете приятно усещане за тялото и душата. Ароматът на кедър е известен със своя успокояващ и укрепващ ефект. Обгърнете се в него, когато изпитвате негативни чувства като страх, гняв или ако заспивате трудно. На кедъра се приписва способност да подобрява водещите способности и увереността. С него ще изживеете и невероятни мигове на ароматерапия.

Характеристики:

  • етерично масло, предназначено основно за инхалация
  • подходящо за арома дифузер или ароматизираща лампа
  • може да се използва самостоятелно или като част от ароматни смеси
  • опаковката съдържа и рецепти за правене на смеси от етерични масла
  • част от комплекта са и лесни ритуали за медитация и утвърждаване

Спиритично действие на етеричното масло:

  • внася хармония в дома
  • създава младежко усещане
  • предпазва от негативни влияния
  • помага за прекъсване на токсичните междуличностни отношения

Начин на употреба:
Етеричното масло Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood се използва на капки. Може да се употребява в арома дифузер или ароматизираща лампа. Открийте и други предназначения на ароматното масло: нанесете, например, няколко капки върху носна кърпичка и я пъхнете в шкафа за бельо, където ще придаде нежно ухание на текстила.

Съвет от Notino:
Добавете към маслото Cedarwood други аромати Smells Like Spells и направете уникална магическа смес, която създава домашна хармония, смес за предпазване, за младост или смес с пречистващ ефект.

Състав

композиция
мента
Видове аромати за дома
свеж

За марката Smells Like Spells

Приветствайте доза магия в живота си. Smells Like Spells са оригинални, ръчно изработени ароматни свещи и арома дифузери, които съчетават в себе си човешката мъдрост с най-новите тенденции в парфюмерията.

Литовската марка държи продуктите й да са нежни и елегантни. Това е и причината арома дифузерите и свещите Smells Like Spells да са изработени с чисти природни суровини. Дървото, ленът и соевият восък тук играят главна роля. Продуктите винаги са с уникални аромати, създадени според традиционната ароматерапия, която използва благотворното влияние на билките и подправките. А благодарение на магическия си характер продуктите на марката превръщат ежедневието ви в приказка.

Всички свещи и арома дифузери Smells Like Spells носят имена от митологията на северните народи. Тя обикновено се свързва с уникална духовна сила, която помага да привлечете в живота си точно това, от което имате нужда. А после магиите не съществували.

Оценка Smells Like Spells Essential Oil Mint