Слънцезащитни спрейове и мъгли

Най-продавани

SPF мъгла и спрей тен без грижи

Красив и здрав загар без рискове и едновременно с това нежна и подхранена кожа? SPF мъглата и слънцезащитният спрей се отличават с лека консистенция, лесно нанасяне и бързо попиване в кожата, за която се грижат и активни вещества против преждевременно стареене и неприятни слънчеви изгаряния.

Слънцезащитна мъгла, мляко или слънцезащитен спрей – как да изберем правилно?

Класическите слънцезащитни кремове имат по-гъста текстура и са подходящи по-скоро за суха кожа. Ако вашата кожа на лицето е чувствителна, проблемна или мазна, по-добре потърсете лека слънцезащитна мъгла или SPF спрей, които са създадени за специфичните нужди на различните типове кожа на лицето.

Слънцезащитна мъгла

Мъглата за лице със SPF, подобно на термалната и цветната вода, има освежаващ и хидратиращ ефект. Освен това обаче съдържа и UV филтри, които предпазват кожата на лицето от слънцето и предоставят достатъчна защита при пътуване за вас и за чувствителната детска кожа.

Предимства на слънцезащитните мъгли:

 • Лесно и равномерно нанасяне – не е необходимо да я втривате допълнително.
 • Не натоварва порите и не разтваря фон дьо тена – можете да я нанасяте и върху гримирано лице по всяко време през деня.
 • Подходяща е както за ежедневна употреба, така и за много чувствителна или проблемна кожа на лицето.
 • Предлага матиращ или здрав блестящ ефект според типа кожа.
 • Леката и въздушна консистенция е страхотно решение за UV защита при спортуване.
 • Благодарение на практичната опаковка, подходяща за дамската чанта, лесно ще обновите защитата на лицето си навсякъде и по всяко време без да омазнявате ръцете си.

Нашият съвет: Под фон дьо тена нанесете любимия си крем за лице със SPF, който ще осигури защита през първите няколко часа от престоя ви на слънце. През деня обновявайте защитния слой със слънцезащитна мъгла, която освежава приятно и не размазва грима.

Слънцезащитен крем в спрей

Подходящият слънцезащитен спрей за лице е идеалният помощник през лятото Достатъчно е просто да го напръскате по кожата, леко да го разнесете и лицето ви ще бъде защитено при всяко излагане на слънце. В офертата на notino.bg ще намерите и специаленслънцезащитен спрей за деца и бебета.

 • Благодарение на леката си консистенция слънцезащитното мляко в спрей попива лесно и не оставя мазен филм или бели петна. Пулверизаторът пък помага за лесното му нанасяне дори и на по-труднодостъпни места.
 • Спреят е подходящ за суха, нормална и зряла кожа и защитава достатъчно чувствителната кожа на децата ви, които със сигурност ще предпочетат неговата нелепкава и немазна консистенция в сравнение с класическите гъсти слънцезащитни кремове.
 • Слънцезащитните спрейове са достъпни в широка гама от SPF фактори и според нуждите и типа кожа можете да изберете специални хидратиращи спрейове, минерални спрейове, подходящи за много чувствителна до атопична кожа, водоустойчив или SPF спрей, ускоряващ придобиването на загар.

Слънцезащитно олио в спрей

Така нареченото „сухо“ слънцезащитно олио в спрей е подходящо за суха, нормална и зряла кожа. Приятната му немазна консистенция оставя върху кожата копринен филм, който я предпазва от нежелано изсушаване. Други предимства:

 • Не натоварва кожата, попива бързо и след него кожата е озарена, атрактивна и с приятен аромат.
 • Съдържа подхранващи и хидратиращи съставки и благодарение на високото съдържание на мазнини подпомага по-бързото придобиване на загар.
 • Някои видове олио могат да се използват и като SPF защита за коса.

Поддържайте кожата си здрава и младежка и я предпазвайте от слънчевите лъчи с кремове, олио и мъгла в спрей с UVA и UVB фактори. Без значение дали търсите мъгла за лице със SPF 50, хидратиращо слънцезащитно мляко в спрей или освежаващ SPF спрей за лице, при нас със сигурност ще си изберете!