Shiseido TSUTSU FUDE Concealer Brush четка за коректор

1×
Shiseido TSUTSU FUDE Concealer Brush четка за коректор
Shiseido TSUTSU FUDE Concealer Brush четка за коректор
Препоръчителна цена на дребно
59,00лв.

Спестете 15%
49,90лв.

Код: SHI05167 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 18.05.2021 г.

Описание Shiseido TSUTSU FUDE Concealer Brush

Почувствайте прецизно нанесения коректор. Безупречен резултат ще ви гарантира четката за коректор Shiseido TSUTSU FUDE Concealer Brush. Тя има специално заоблена и стеснена форма, позволяваща лесно нанасяне на коректора и в зоната под очите. Цилиндричната форма на четката ви дава възможност винаги да придадете на кожата си перфектен външен вид с максимална гъвкавост.

Характеристики:

  • удобна за хващане благодарение на ергономичния дизайн
  • изкусна изработка на четката с легендарната японска прецизност
  • с помощта на технологията Hidden Core с лекота размазва кремообразни и течни коректори
  • може да се използва за нанасяне и на други козметични продукти
  • ръчно произведено

Съставки:

  • 100% синтетични власинки – трайно запазват формата си

Начин за нанасяне:
Нанесете избрания от вас коректор върху кожата си и го разнесете с помощта на четката. Можете също да сложите коректор върху четката и да го нанесете на желаните места. След употреба избършете четката със салфетка.

Съвет от Notino:
Поддържайте четката в перфектна кондиция чрез редовна поддръжка. Измийте я с деликатен сапун и под течаща вода премахнете от нея насъбрания продукт. Подсушете четката със суха кърпа, поставете я върху чиста повърхност и я оставете свободно да изсъхне.

За марката Shiseido

Луксозната японска козметика Shiseido повече от 140 години дефинира концепцията за красота. Философията на марката се основава на убеждението, че красотата не е визуално изображение, а преди всичко усещане.

Марката има богата история. От самото начало тя черпи най-доброто от Западната козметика и се позовава на традиционните азиатски ценности. Shiseido козметиката е култово понятие не само поради непреходните продукти и дългогодишните традиции, но и благодарение на успешните иновации. Компанията непрестанно се ангажира с разработване на нови технологии в областта на грижата за лицето и с течение на годините става признат авторитет в тези изследвания.

Що се отнася до качеството и сложността на съставките на продуктите, както и принципите за опазване на околната среда, Shiseido е високо над стандартите. Дали ще изберете парфюм Shiseido, някой от луксозните продукти за грижа за лицето, Shiseido грим, или слънцезащитен крем Shiseido – тази първокласна козметика от Япония винаги отлично се грижи за вас и с нея чувствате естествената красота.

Оценка Shiseido TSUTSU FUDE Concealer Brush1