ShiseidoPOP PowderGel сенки за очи водоустойчиви

Shiseido POP PowderGel сенки за очи  водоустойчиви
Shiseido POP PowderGel сенки за очи  водоустойчиви
Ново
Промоции
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
55,00лв.

Спестете 18%
цвят 01 Shin-Shin Crystal 2,2 гр.
45,00лв.

в наличност повече от 3 бр. | Код: SHI06473
1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Сенките за очи Shiseido POP ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.

Характеристики:

  • има дълготрайна издръжливост
  • нанася се лесно
  • за дневен и вечерен грим

Състав:

  • цветови пигменти – създават дълготраен наситен цвят на сенките

Начин на употреба:
Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Характеристика

Цвят
бял
Ефект
водоустойчивост, дълготраен

Луксозната японска козметика Shiseido повече от 140 години дефинира концепцията за красота. Философията на марката се основава на убеждението, че красотата не е визуално изображение, а преди всичко усещане.

Марката има богата история. От самото начало тя черпи най-доброто от Западната козметика и се позовава на традиционните азиатски ценности. Shiseido козметиката е култово понятие не само поради непреходните продукти и дългогодишните традиции, но и благодарение на успешните иновации. Компанията непрестанно се ангажира с разработване на нови технологии в областта на грижата за лицето и с течение на годините става признат авторитет в тези изследвания.

Що се отнася до качеството и сложността на съставките на продуктите, както и принципите за опазване на околната среда, Shiseido е високо над стандартите. Дали ще изберете парфюм Shiseido, някой от луксозните продукти за грижа за лицето, Shiseido грим, или слънцезащитен крем Shiseido – тази първокласна козметика от Япония винаги отлично се грижи за вас и с нея чувствате естествената красота.