Shiseido Kajal InkArtist молив за очи 4 в 1

Shiseido Kajal InkArtist молив за очи  4 в 1
Shiseido Kajal InkArtist молив за очи  4 в 1
Препоръчителна цена на дребно
50,90лв.

Спестете 12%
цвят 01 Tea House 0.8 гр.
44,50лв.

Код: SHI03852 | В наличност
1
Подарък за вас
Изберете луксозна Discovery Box с мостри на ТОП парфюмни бестселъри с вашата поръчка на парфюми над 90 лв. Искате да знаете какви парфюми ще откриете вътре? Разгледайте ги тук
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
още утре вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 18.05.2021 г.

Описание Shiseido Kajal InkArtist
Характеристика

Моливът за очи Shiseido InkArtist предлага революционен метод за гримиране на очите от А до Я – замества очна линия, молив каял, сенки за очи и молив за оформяне на вежди. За завладяващ поглед са достатъчни няколко издърпвания с единствен продукт.

Характеристики:

  • цялостно гримиране на очите – от линия, през сенки до вежди
  • концентрираните пигменти гарантират дълготраен грим
  • устойчив е на вода и триене и не се слива в бръчките
  • свалящата се острилка и гъбичката улесняват гримирането

Съставки:

  • твърди полимери и восъци – моливът по-лесно се плъзга по кожата
  • силиконов прах – осигурява кадифена текстура и фин резултат на гримиране
  • дерматологично и офталмологично тествано

Начин на употреба:
Нанесете на долния и горния клепач или на долната очна линия според желания резултат от грима. За опушен ефект ползвайте приложената гъбичка. След всяка употреба подостряйте молива.

Характеристика

Цвят
кафяв
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
водоустойчивост

За марката Shiseido

Луксозната японска козметика Shiseido повече от 140 години дефинира концепцията за красота. Философията на марката се основава на убеждението, че красотата не е визуално изображение, а преди всичко усещане.

Марката има богата история. От самото начало тя черпи най-доброто от Западната козметика и се позовава на традиционните азиатски ценности. Shiseido козметиката е култово понятие не само поради непреходните продукти и дългогодишните традиции, но и благодарение на успешните иновации. Компанията непрестанно се ангажира с разработване на нови технологии в областта на грижата за лицето и с течение на годините става признат авторитет в тези изследвания.

Що се отнася до качеството и сложността на съставките на продуктите, както и принципите за опазване на околната среда, Shiseido е високо над стандартите. Дали ще изберете парфюм Shiseido, някой от луксозните продукти за грижа за лицето, Shiseido грим, или слънцезащитен крем Shiseido – тази първокласна козметика от Япония винаги отлично се грижи за вас и с нея чувствате естествената красота.

Оценка Shiseido Kajal InkArtist