Shiseido Ever Bloom парфюмна вода за жени

5×
Shiseido Ever Bloom парфюмна вода за жени
Shiseido Ever Bloom парфюмна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
219,00лв.

Спестете 29%
90 мл.
155,30лв.

Код: SHI1336 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Shiseido Ever Bloom
Състав

Открийте аромат, който дава израз на жизнената енергия и е въплъщение на блясъка. Дамската парфюмна вода Shiseido Ever Bloom ще ви привлече със своя съблазнителен и много приятен аромат, който перфектно подчертава вашата женственост и естествена красота!

  • деликатен и въздушен аромат на цветя
  • за нежни и романтични жени
  • подходящ за през деня в работата, но и за вечерни излизания

Състав на аромата
Парфюмната вода Ever Bloom е изпълнена с цветни нотки, които се преплитат и допълват чудесно. В уводните нотки на ароматната композиция се съчетават чист жасмин, нежен лотос и масло от българска роза. След миг се разгръща чувствената гардения и освежаващият портокалов цвят. В базовите нотки ще усетите атрактивни акорди от мускус и завладяващо дърво хиноки.

История на аромата
Shiseido Ever Bloom за първи път омагьосва жените през 2015 г. Парфюмеристът Орелиен Гишар (Aurelien Guichard) иска да създаде аромат, който да е нежен и деликатен, но същевременно отличителен и мощен. Той е вдъхновен от черно-бяла снимка на камелия, направена през 1940 г. от Шинцо Фукухар (Shinzo Fukuharem), син на основателя на бранда Shiseido.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
българска роза, лотос, жасмин
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
гардения, портокалов цвят
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кипарис Хиноки, мускус
Вид аромат
Цветни

За марката Shiseido

Луксозната японска козметика Shiseido повече от 140 години дефинира концепцията за красота. Философията на марката се основава на убеждението, че красотата не е визуално изображение, а преди всичко усещане.

Марката има богата история. От самото начало тя черпи най-доброто от Западната козметика и се позовава на традиционните азиатски ценности. Shiseido козметиката е култово понятие не само поради непреходните продукти и дългогодишните традиции, но и благодарение на успешните иновации. Компанията непрестанно се ангажира с разработване на нови технологии в областта на грижата за лицето и с течение на годините става признат авторитет в тези изследвания.

Що се отнася до качеството и сложността на съставките на продуктите, както и принципите за опазване на околната среда, Shiseido е високо над стандартите. Дали ще изберете парфюм Shiseido, някой от луксозните продукти за грижа за лицето, Shiseido грим, или слънцезащитен крем Shiseido – тази първокласна козметика от Япония винаги отлично се грижи за вас и с нея чувствате естествената красота.

Оценка Shiseido Ever Bloom5