SchollVelvet Smooth пила за нокти за пети

Scholl Velvet Smooth пила за нокти за пети
Scholl Velvet Smooth пила за нокти за пети
Препоръчителна цена на дребно
11,50лв.

Спестете 6%
10,80лв.

В наличност | Код: SOO01582
1
Еконт
сряда 1.12.2021 г.
Лично получаване
сряда 1.12.2021 г.

Продуктът Scholl Velvet Smooth Velvet Smooth идеално допълва вашата дневна рутинна грижа за кожата.

Характеристика

Тип кожа
загрубяла
Ефект
регенерация

Марката Scholl знае добре, че ако имате красиви и здрави крака, ще се чувствате добре. В областта на грижата към краката, компанията Scholl действа вече повече от сто години, а продуктите й са помогнали за разрешаване проблемите с кожата на краката при стотици потребители по света. Поверете краката си на марката Scholl и ги оставете да бъдат поглезени!
История на марката Scholl датира от 1904 г, когато нейният основател Матиас Шолл, създава първите патентовани стелки за обувки, които правят абсолютна революция в откритията по онова време. Не се бавят и последвалите новаторски продукти, така че хората успяват много скоро да се сдобият с революционните сандали с анатомична подметка, които придобиват огромен международен успех.
В момента марка Scholl не само предлага изключително висококачествени анатомични обувки, но също така и уникални продукти, насочени към цялостната грижа за краката. Асортиментът на марката включва кремове с грижа към краката, продукти против втвърдена кожа, спрейове за обувки, пилички за нокти, стъргалки за крака или например любимите гелови подложки, предпазващуи краката от мазоли.