Salvatore Ferragamo Incanto
Salvatore Ferragamo Incanto
100 мл.

Код: SAF0062 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Въведете кода notino в кошницата и вземете 15% отстъпка на всички парфюми. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание Salvatore Ferragamo Incanto
Състав

Salvatore Ferragamo Incanto е рядък аромат, който е изключително чувствен, очарователен и незабравим. Той оставя дълбока следа и никога няма да Ви напусне. Извиква неповторимо очарование на един свят изпълнен с цветя и гора. Той покорява всичко и всички около себе си. Парфюмът Salvatore Ferragamo Incanto е с дух на чувственост, преплетен с лъчиста енергия.

Incanto е като приказка, в която мечтите се сбъдват и ще бъдете очаровани от зашеметяващото чувство на удоволствие и неотслабваща енергия. Този парфюм е очарователен и изпълнен с енергия. Неговото присъствие ще запали всички около Вас. Той е за жени, които знаят как да се радват на живота с най- пълна сила.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
слива, пипер, праскова
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
божур, хибискус, жасмин, кехлибар, крем
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, кехлибар, сандалово дърво
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo е една от най-забележителните марки в модата и парфюмерията днес. Кръстена е на името на своя основател и вече много години отразява всичките ценности, които творбата на този италиански дизайнер изтъква още от самото начало.

Salvatore Ferragamo (Салваторе Ферагамо) започва като дизайнер на обувки. В младежките си години той емигрира в Америка и отваря своя първи магазин за обувки в самия Холивуд. През 20-те години на миналия век постепенно придобива популярност, марката Salvatore Ferragamo скоро става световно успешна и последва и появата на парфюми Salvatore Ferragamo. По-късно Ferragamo премества своето ателие обратно в родната Италия в Palazzo Spini Feroni на Флоренция, където е главното седалище на марката и до днес.

Автентичност, изящество, изтънчен стил, креативност и иновации в съчетание с качество и усърдна работа в занаята са присъщи не само за цялото творчество на Ferragamo в модата, но и за всеки парфюм Salvatore Ferragamo. Оставете се и вие да бъдете очаровани от деликатните аромати Salvatore Ferragamo и няма да съжалявате.

Оценка Salvatore Ferragamo Incanto2