S.A.C.K.Y.

S.A.C.K.Y е независима, занаятчийска марка за луксозни парфюми, специализирана в създаването на ухания, отличителни и интересни със своите ароматни композиции.

 

При производството на парфюмите тя прилага творчески и напълно иновативен подход и влага само най-качествените суровини от цял свят. Ароматите са предназначени за уверени жени и мъже с изтънчен вкус. Ще ви зарадват и опаковките на парфюмите, които са фини и едновременно впечатляващи.

Марката S.A.C.K.Y е основана през 2014 година. Първоначално се ангажира с производството на изискана нишова козметика с отлично парфюмиране и избор на ценни суровини и активни съставки с фармацевтично качество. Благодарение на иновативните методи при производството, продуктите имат висока бионаличност и максимална ефективност. През 2016 г. S.A.C.K.Y представя своята първа колекция от шест аромата с концентрация Extrait de Parfum. Авторът на марката S.A.C.K.Y е Elisavet Isabella Sacky (Елисавет Изабела Саки).

S.A.C.K.Y категорично отхвърля тестване и експерименти с животни.

пълен текст скрий текста

Съжаляваме, че не намерихте това, което търсите. Ние обаче вярваме, че благодарение на широката ни гама ще изберете друг продукт, който ще ви зарадва.