Royal and Langnickel Moda Prismatic комплект четки за жени

Royal and Langnickel Moda Prismatic комплект четки  за жени
Royal and Langnickel Moda Prismatic комплект четки  за жени
комплект четки за жени

Код: ROK1713 | Този продукт не е в наличност

Комплектът съдържа: Foundation Brush 801 + Blush and Bronzer Brush 802 + Contour Brush 803 + Brush for Concealer and Details 804

 

Описание Royal and Langnickel Moda Prismatic
Характеристика

Комплекта четки за грим Royal and Langnickel Moda Prismatic ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.

Характеристика

Тип комплекти
изгодна опаковка

За марката Royal and Langnickel

Уникалните комплекти четки Royal and Langnickel ще ви осигурят перфектен грим когато и където и да е! Те са професионални козметични четки в различни размери и форми, които значително улесняват нанасянето на вашия ежедневен грим.

Благодарение на комплектите Royal and Langnickel няма да се налага да губите време в търсене на четките за вашия грим, фон дьо тен и гланц за устни. Всички четки, които са ви необходими, ще откриете подредени в калъф.

Комплектите четки Royal and Langnickel са много практични и компактни и ви помагат да създадете перфектен грим. Едновременно с това спестяват и много време, благодарение на което са изключително практични.

Влакната на четките Royal and Langnickel се справят с консистенцията на сухите и кремообразни  гримове. С помощта на тези четки ще създадете най-красивия грим и ще ослепите останалите с него!

Оценка Royal and Langnickel Moda Prismatic