Royal and Langnickel Moda Perfect Mineral комплект четки

Royal and Langnickel Moda Perfect Mineral комплект четки
Royal and Langnickel Moda Perfect Mineral комплект четки
5 бр.

Код: ROK1678 | Този продукт не е в наличност

Комплектът съдържа: Foundation Brush + Eyebrow Brush + Eyeshadow Brush + Powder Brush + shadow brush + Brush for Shading and Transitions + Case

Описание Royal and Langnickel Moda Perfect Mineral

Комплекта четки за грим Royal and Langnickel Moda Perfect Mineral ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.

За марката Royal and Langnickel

Уникалните комплекти четки Royal and Langnickel ще ви осигурят перфектен грим когато и където и да е! Те са професионални козметични четки в различни размери и форми, които значително улесняват нанасянето на вашия ежедневен грим.

Благодарение на комплектите Royal and Langnickel няма да се налага да губите време в търсене на четките за вашия грим, фон дьо тен и гланц за устни. Всички четки, които са ви необходими, ще откриете подредени в калъф.

Комплектите четки Royal and Langnickel са много практични и компактни и ви помагат да създадете перфектен грим. Едновременно с това спестяват и много време, благодарение на което са изключително практични.

Влакната на четките Royal and Langnickel се справят с консистенцията на сухите и кремообразни  гримове. С помощта на тези четки ще създадете най-красивия грим и ще ослепите останалите с него!

Оценка Royal and Langnickel Moda Perfect Mineral