Roja ParfumsSweetie Aoud парфюм унисекс

Roja Parfums Sweetie Aoud парфюм унисекс
Roja Parfums Sweetie Aoud парфюм унисекс
50 мл.

Код: ROJ0324 | Този продукт не е в наличност

Описание Roja Parfums Sweetie Aoud
Състав

Sweetie Aoud е ориенталски аромат за мъже и жени от британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Парфюмът Roja Parfums Sweetie Aoud предлага особен творчески подход към оуд аромата с гурме елементи.

Дървото аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, oud (оуд), aoud или (арабски) oudh, е пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се ползва за производството на тамян и (особено на арабски) парфюми. Roja Dove е разработил по абсолютно нов начин тази наистина кралска съставка, означавана понякога като „дървото на боговете”. „Когато работех в Близкия изток, заобиколен от самодоволство и консумиране на „ядливи грехове”, забелязах, че любителите на оуд аромата жадуват по нещо ново - нещо креативно. И така започнах да си играя с идеята да комбинирам агарово дърво с елементи гурме”, описва своето вдъхновение Roja Dove.

И така възниква изцяло необикновен оуд парфюм. Roja Parfums Sweetie Aoud представя рядкото и ценно агарово дърво, включено в ориенталска цветна композиция с изразителни балсамови и гурме аспекти. Ароматът на този уникален парфюм се отваря в увода от акордите на бергамот и пелин. В сърцето ухае столистна роза и лавдан, а базата е създадена от тоновете на кардамон, кимион, гурун, циприол, пачули, хвойна, амирис, тамян, лабданум, кедрово, агарово и гуаяково дървета и сладкарски нотки.

Бергамотът се смесва с пелина и създава свеж фон за розата, засадена в сърцето, подсладено от специални сладкарски акорди и загрени от редките дървета и хвойната. Екзотичните ноти на гурун, циприол и пачули са оживени от кимиона и кардамона и това всичко отпочива на леко кожената база от тамян, лавдан и лабданум. Цялостният аромат, оригинално съчетаващ доминиращия дървесен оттенък с балсамовите, розовите и ароматните аспекти и греещите подправки, е богат, деликатен, сладък и греещ. Roja Parfums Sweetie Aoud изцяло в съответствие с названието представлява оуд аромат с гурме елементи. Този вкусен, невероятно съблазнителен парфюм, е следващо проявление на майсторския парфюмериен ум на Roja Dove.

Опаковката на Roja Parfums Sweetie Aoud е прекрасна. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът на Sweetie Aoud също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Sweetie Aoud е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Sweetie Aoud е подходящ за дневно и вечерно носене през цялата година, но най-добре се откроява във вечерите на по-хладните месеци. Този пленителен парфюм ще привлече завинаги предимно любителите на изключително оригинални, ориенталски аромати, и ще зарадва всички, които дълго търсят нещо съвсем ново между оуд парфюмите. Парфюмът Sweetie Aoud обгръща своя притежател в привлекателен, едновременно ориенталски и гурме аромат и надеждно предизвиква изпълненото с възхищение внимание на обкръжаващите. Благодарение на най-високото качество и несравнимия лукс във всеки аспект и детайл, парфюмът Roja Parfums Sweetie Aoud е идеален подарък за този, на когото искате да пожелаете наистина най-доброто.

Roja Parfums Sweetie Aoud - изключителна творческа разработка на оуд аромат в ориенталски парфюм със сладки гурме елементи.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
пелин, бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
роза de Mai, лавдан
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Cyperus, кимион, лабданум, гуаяк, тамян, кедър, амирис, хвойна, кардамон, пачули, агарово дърво
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Оценка Roja Parfums Sweetie Aoud