Rochas Soleil De Rochas тоалетна вода за жени

1×
Rochas Soleil De Rochas тоалетна вода за жени
Rochas Soleil De Rochas тоалетна вода за жени
50 мл.

Код: ROS0053 | Този продукт не е в наличност

Описание Rochas Soleil De Rochas
Състав

Rochas Soleil De Rochas е приятен цветно-плодов аромат за жени. Това е свежа, сладка и много нежна композиция, която е подходяща, преди всичко, за топлото лятно и пролетно време. Парфюмът Rochas Soleil De Rochas е подходящ за по-младите жени, които обичат да се обграждат с непретенциозни и универсални аромати. Тъкмо такава е и тази композиция от марката "Роша". Приятна, сладко-свежа, подходяща за ежедневието.

Soleil De Rochas се скрива в прекрасен стъклен флакон, чиито чисти и обли линии представят минималистичния стил и изчистената женска красота. Цветната кутия, която предпазва парфюма от наранявания, предизвиква представата за сладкия вкус на младостта, радостното настроение и виталност. Можете да си купите аромат от марката "Роша" без да сте го помирисали! Техните непретенциозни и хармонични тонове ще зарадват всяка невзискателна жена, която иска да бъде свежа, красива и в приятно настроение през целия ден.

Свежият полъх в началото на аромата се дължи на сочните круши и тангерини, които ще Ви заредят с енергия и добро настроение. След миг чистите тонове се разнасят и започва да се усеща уханието на красиви цветя. В сърцето са скрити роза, елегантна тубероза и нежен портокалов цвят. Приятен завършек представлява комбинацията от интензивни пачули, ванилия и екзотично дърво. Soleil De Rochas е сред средно-трайните аромати. Това означава, че дълго ще го усещате върху кожата си.

Парфюмите на "Роша"  не са много известни сред хората. Това е жалко, тъй като френската марка е с дълга традиция и произвежда едни от най-прекрасните парфюми. От тях ще останат доволни любителите на качествените и дълготрайни продукти. Традиционните алдехидни композиции с примес от цветя и подправки ще удовлетворят романтичните души. Модерните и неповторими аромати ще зарадват и стилните мъже и жени. Предложението е наистина широко.

Този път марката "Роша" се е насочила към младото поколение жени и е вдъхнала живот на непретенциозен аромат за всеки ден, който ще Ви плени с плодово-цветния си аромат и относително ниската си цена. Опитайте от свежия и сладък коктейл на радостните мигове и се насладете на лятото с всичко, което го съпровожда.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
тангерина, круша
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
роза, тубероза, портокалов цвят
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, ванилия, дърво
Вид аромат
Плодови, Шипрови

За марката Rochas

Парфюми Rochas | Rochas – Модната  къща е основана през 1925г. от Marcel Rochas, който първи в света на модата създава кожени палта с размер 2/3 и  поли с джобове. Rochas е добре познат благодарение на своя подпис при парфюмите Femme. Този известен парфюм излиза на пазара през 1990г. и 35 години след смъртта на Rochas отново е пуснат в продажба. Парфюмите на Rochas днес са търсени от известни личности като Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Jennifer Lopez, Rachel Weisz и Sarah Jessica Parker.

Оценка Rochas Soleil De Rochas1