RochasMoustache парфюмна вода за мъже

2×
Rochas Moustache парфюмна вода за мъже
Rochas Moustache парфюмна вода за мъже
125 мл.

Код: ROS00917 | Този продукт не е в наличност

Описание Rochas Moustache
Състав

Чувствената композиция на мъжката парфюмна вода Rochas Moustache ще ви пренесе в съвременния град, където всеки детайл е важен. Ароматът е вдъхновен от естествената вътрешна сила и чувствителност на модерния устремен мъж.

  • пристрастяващ, ориенталски, дървесен аромат
  • за модерния мъж, който е силен и чувствителен
  • вдъхновен от съвременния градски живот

Състав на аромата
Ориенталско-дървесното пътешествие на аромата Rochas Moustache започва с комбинация от сладка мандарина и зрънца розов пипер. В сърцето си парфюмната вода разкрива акорди на роза и кедър, които се подписват под силния й характер. Основата обаче е различна – в нея се съчетават нотки на сладко, леко пикантно пачули и пудрено бензоа с приятен оттенък на ванилия.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
розов пипер, мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Кедрово дърво, роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
бензоин, пачули
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Rochas

Парфюми Rochas | Rochas – Модната  къща е основана през 1925г. от Marcel Rochas, който първи в света на модата създава кожени палта с размер 2/3 и  поли с джобове. Rochas е добре познат благодарение на своя подпис при парфюмите Femme. Този известен парфюм излиза на пазара през 1990г. и 35 години след смъртта на Rochas отново е пуснат в продажба. Парфюмите на Rochas днес са търсени от известни личности като Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Jennifer Lopez, Rachel Weisz и Sarah Jessica Parker.

Оценка Rochas Moustache2