Rochas Madame Rochas тоалетна вода за жени

2×
Rochas Madame Rochas тоалетна вода за жени
Rochas Madame Rochas тоалетна вода за жени
100 мл.
51,50лв.

Код: ROS0033 | Повече от 5 бр. са в наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
петък 5.03.2021 г.
Лично получаване
петък 5.03.2021 г.

Информация за парфюма Rochas Madame Rochas
Състав

Rochas Madame Rochas е аромат за жени, който е на пазара от няколко десетилетия. Това е женствен аромат с алдехид и изискан дървесен оттенък. С този аромат са свързани думи като изисканост, класика, елегантност и безвремие.

Класическият аромат е обогатен с интересно и горчиво пачули и сандалово дърво. Той е много мек и женствен.Оставя кожата Ви мека и Ви кара да изглеждате наистина елегантни.

Красивата бутилка със златна капачка, приляга перфектно в ръката Ви. Rochas Madame Rochas е подходящ за използване през цялата година. Ароматът му е типично изискан по френски.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
нероли, момина сълза
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, роза, ирис
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
сандалово дърво, пачули
Вид аромат
Цветни, Алдехидни

За марката Rochas

p>Парфюми Rochas | Rochas – Модната  къща е основана през 1925г. от Marcel Rochas, който първи в света на модата създава кожени палта с размер 2/3 и  поли с джобове. Rochas е добре познат благодарение на своя подпис при парфюмите Femme. Този известен парфюм излиза на пазара през 1990г. и 35 години след смъртта на Rochas отново е пуснат в продажба. Парфюмите на Rochas днес са търсени от известни личности като Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Jennifer Lopez, Rachel Weisz и Sarah Jessica Parker.

Оценка Rochas Madame Rochas2