Rochas Femme

тоалетна вода за жени 100 мл.

Rochas Femme тоалетна вода за жени 100 мл.
Rochas Femme тоалетна вода за жени 100 мл.
Rochas Femme тоалетна вода за жени 100 мл.
100 мл.
62,90лв.

Код: ROS0024 | Повече от 20 бр. са в наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 24.10.2018 г.
Rochas Femme
100 мл. | 62,90лв.

Информация за парфюма Rochas Femme

В днешно време можем да класифицираме парфюма Rochas Femme като класически, тъй като оригиналният продукт се появява през 1943 година и е вдъхновен от филмите на 40-те. Това е плодов, кипарисов и топъл аромат и затова е особено подходящ за хладните дни и вечери.

Плодовото ухание е в началото и края на този парфюм. Първо се разгръща силният аромат на сливи, а дори и по-късно ще Ви изненада сочното ухание на праскови. Въпреки това, парфюмът е комбинация от подправки и леки сладки тонове на цветя, благодарение на които Femme е смятан за звезда в света на парфюмите. Много изразителни са, преди всичко, ароматите на кимион и карамфил. След това се разгръща акцентът на жасмин, рози и виолетки, които обгръщат и допълват пикантната есенция. Уханията на ванилия и пачули придават нежен и съблазнителен тон.

Тоалетната вода Femme представлява много необикновена, но хармонична комбинация.
Коктейлът от цветни есенции, плодове и подправки е много нежен, но заедно с това успява да привлече вниманието и неговата притежателка ще бъде забелязана. Освен това, парфюмът е много специфичен и при неговия аромат, всеки се сеща за най-интимните моменти от своя живот.

Парфюмите "Роша" са уникални, не са универсални. Същото важи и за аромата Femme.
Ще се превърне в идеален аксесоар на всяка жена, която обича да подчертава  своята женственост. Есенциите отлично подхождат на жени със самочувствие и естествена привлекателност, те ненатрапчиво, но осезаемо подчертават тези две характеристики.
Първоначалният парфюм Femme е вдъхновен от актрисата Мей Уест - трябвало е да въплъти вдъхновяващата красота на пълните форми на филмовата актриса.

Femme е идеален за носене в компания, тъй като ще успее да привлече цялото внимание върху притежателката му.
Благодарение на своя вечен аромат, парфюмът е идеален подарък за жена от която и да е възраст.

Състав

база
ванилия, дъб, пачули
глава
дърво, кимион, праскова, слива
сърце
жасмин, карамфил, роза, теменуга
Вид аромат
Плодови, Шипрови

За марката Rochas

Парфюми Rochas | Rochas – Модната  къща е основана през 1925г. от Marcel Rochas, който първи в света на модата създава кожени палта с размер 2/3 и  поли с джобове. Rochas е добре познат благодарение на своя подпис при парфюмите Femme. Този известен парфюм излиза на пазара през 1990г. и 35 години след смъртта на Rochas отново е пуснат в продажба. Парфюмите на Rochas днес са търсени от известни личности като Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Jennifer Lopez, Rachel Weisz и Sarah Jessica Parker.