RefectoCilEyelash and Eyebrow боя за вежди и мигли

RefectoCil Eyelash and Eyebrow боя за вежди и мигли
RefectoCil Eyelash and Eyebrow боя за вежди и мигли
цвят 3 Natural Brown 15 мл.
11,00лв.

Код: CIL03360 | В наличност
1
Подарък за вас
Изберете безплатна кутия Discovery с мини парфюмни мостри в кошницата с покупката на гримове над 80 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
още утре четвъртък 21.10.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 21.10.2021 г.

Описание RefectoCil Eyelash and Eyebrow
Характеристика

Боята за вежди и мигли RefectoCil Eyelash and Eyebrow представлява лесен и ефективен начин за придаване на дълбочина на вашия поглед и изразителна дефиниция на целия облик.

Характеристики:

  • бързо и прецизно боядисва веждите
  • придава на миглите дължина и обем
  • издържа няколко седмици благодарение на дълготрайния си състав
  • може да се смесва с други нюанси
  • една тубичка е достатъчна за прилагане до 30 пъти

Начин на употреба:
1-ва стъпка: Подгответе оцветяващата паста. Смесете 2 см боя с 10 капки течен оксидант RefectoCil Oxidant liquid или с 15-20 капки кремообразен оксидант RefectoCil Oxidant cream, (оксидантите не са включени в опаковката).

2-ра стъпка: Използвайте защитни подложки или листчета RefectoCil и след това с помощта на клечката нанесете боята върху сухи и чисти вежди и мигли, почистени от грим.

3-та стъпка: В зависимост от желания интензитет, оставете да подейства 5–10 минути и почистете с навлажнен памучен тампон. Очите трябва да останат затворени до пълното почистване.

Съвет от Notino: 
За финално почистване може да използвате специален продукт за отстраняване на боя RefectoCil.
Преди първото нанасяне препоръчваме да се направи тест за алергия.

Характеристика

Цветове бои за коса
кестеняв

За марката RefectoCil

Марката RefectoCil е експерт на боядисване на мигли и вежди повече от 75 години. Марката принадлежи на международно успешната австрийска компания GW Cosmetics, която разработва козметични продукти за коса, лице и тяло в лабораториите в Леополдсдорф, близо до Виена.

Компанията GW Cosmetics възниква през далечната 1930 година, когато нейният основател Josef Gschwentner (Йозеф Гщвентнер) открива своя първи фризьорски салон във Виена. Скоро започва собствено производство на оцветителни продукти и продукти за грижа за косата. В началото за лична употреба, след това основава фирмата „Gschwentner Haarkosmetik“, която продава продукти на други козметични салони. По това време възниква марката RefectoCil, която скоро се превръща в световен лидер в областта на боядисване на веждите и миглите.

Днес RefectoCil е водещата марка на компанията GW Cosmetics. RefectoCil предлага всеобхватна система за боядисване на вежди и мигли с изключително щадящ достъп към чувствителните зони на очите и веждите, бързо действие, безопасно и лесно прилагане. RefectoCil, широка палитра цветове, включително професионални аксесоари, които изразяват вашите вежди и мигли до 6 седмици.

Оценка RefectoCil Eyelash and Eyebrow