Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 HX6836/24 четка за зъби

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 четка за зъби
Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 четка за зъби
Безплатна доставка
HX6836/24
157,00лв.

Код: PHI01792 | Повече от 5 бр. са в наличност

Резервните глави Philips Sonicare може да се използват за всички електрически четки за зъби Philips Sonicare.

1
СПИДИ
четвъртък 5.08.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 5.08.2021 г.

Описание Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 HX6836/24
Характеристика

При грижата за устната кухина заложете на най-новите технологии, които ще ви помогнат да се сдобиете със здрави зъби и сияйна усмивка. Звуковата четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 ефикасно почиства зъбите ви от нежеланата плака, а продължителното използване ще подпомогне здравето на венците ви.

Гъстите власинки на главата на четката почистват зъбите наистина прецизно, а в комбинация със специалния режим White са идеални за премахване на повърхностните петна. Само за 1 седмица ще ви помогне да се сдобиете с видимо по-бели зъби. Вграденият сензор на четката ще ви предупреждава всеки път, когато прекалено натискате зъбите, а таймерът Smartimer ще отмери препоръчителното време за миене.

Характеристики:

 • само след 1 седмица миене – видимо по-бели зъби
 • премахва повърхностните петна по зъбите от храна, напитки или тютюнопушене
 • помага за предотвратяване на образуването на кариес
 • ефикасно премахва зъбната плака
 • допринася за подобряване на здравето на венците
 • подходяща за използване с шини, импланти, коронки и фасети

Техническа спецификация:

 • до 62 000 почистващи движения в минута
 • режим White – премахва повърхностните петна от зъбите
 • режим Clean – осигурява отлично почистване
 • таймер Smartimer – отмерва 2 минути
 • сензор за натиск – гарантира правилно използване
 • таймер Quadpacer – осигурява равномерно почистване
 • функция BrushSync™ – регистрира изхабяването на главата
 • литиевойонна батерия + индикатор за състоянието на батерията
 • заредената батерия издържа до 2 седмици

Аксесоари:

 • 1 глава W2 Optimal White
 • зарядно

Начин на употреба:
Навлажнете четката и нанесете върху нея паста за зъби. Изберете интензитета на почистване и поставете четката в устата. Почистете всеки зъб поотделно от всички страни. Четката ще ви предупреди със звуков сигнал, че е време да преминете към следващата част от устната кухина. След почистване на зъбите изплюйте останалата паста и изплакнете устата с вода. След всяко използване изплакнете главата на четката обилно с течаща вода.

Подробни инструкции

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 HX6836/24