Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defense 4300 HX6803/04 HX6803/04 четка за зъби

2×
Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defense 4300 HX6803/04 четка за зъби
Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defense 4300 HX6803/04 четка за зъби
Промоции
четка за зъби
105,30лв.

Код: PHI01854 | Повече от 5 бр. са в наличност

Резервните глави Philips Sonicare може да се използват за всички електрически четки за зъби Philips Sonicare.

1
СПИДИ
вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 11.05.2021 г.

Описание Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defense 4300 HX6803/04 HX6803/04
Характеристика

Наслаждавайте се на всички предимства на миенето на зъбите с електрическа четка с гарантирано максимално щадящо действие. Звуковата четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803/04 премахва до 7 пъти повече плака от класическата ръчна четка и в същото време е изключително щадяща към вашите зъби и венци.

Звуковата технология на четката използва честота 62 000 движения в минута, с чиято помощ прецизно премахва зъбната плака. Същевременно при миене впръсква течност в интерденталните пространства, а специално заоблената глава без проблеми достига и до задните зъби. Практичният сензор за натиск ви предупреждава с нежни вибрации, ако натискате зъбите прекалено силно. Благодарение на изключително щадящото си отношение четката е подходяща и за използване с шини, импланти, коронки или фасети.

Характеристики:

 • щадящо почиства зъбите и междузъбните пространства
 • премахва до 7 пъти повече плака, отколкото ръчната четка
 • допринася за намаляване на риска от образуване на кариес
 • помага за подобряване на здравето и състоянието на венците
 • безопасна за изкуствени зъби и шини
 • позволява почистване и на зъбите в задната част на устната кухина

Техническа спецификация:

 • 1 режим на почистване Clean + 2 интензитета на почистване
 • звукова технология – честота до 62 000 движения в минута
 • програма Easy Start – постепенно увеличава почистващата мощност на четката
  за първите 14 дни за по-добра адаптация
 • вграден сензор за натиск – предупреждава, ако натискате зъбите прекалено силно
 • таймер Quadpacer – измерва интервалите за равномерно почистване на всяка част от устната кухина
 • функция BrushSync – предупреждава, че главата на четката е изхабена
 • таймер Smartimer – отмерва препоръчания период за почистване 2 минути
 • литиевойонна батерия + индикатор за състоянието на батерията
 • с 1 зареждане батерията издържа до 2 седмици

Начин на употреба:
Навлажнете четката и нанесете върху нея паста за зъби. Поставете четката в устата и едва след това я включете. Почистете всеки зъб поотделно от всички страни. Четката ще ви предупреди със звуков сигнал, че е време да преминете към следващата част от устната кухина. След почистване на зъбите изплюйте останалата паста и изплакнете устата с вода. След всяко използване изплакнете главата на четката обилно под течаща вода.

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defense 4300 HX6803/04 HX6803/042