PhilipsOneBlade Pro QP6520/20 машинка за подстригване на брада

Philips OneBlade Pro QP6520/20 машинка за подстригване на брада
Philips OneBlade Pro QP6520/20 машинка за подстригване на брада
за подстригване, оформяне, бръснене QP6520/20

Този продукт не е в наличност | Код: PHI01527

Набола брада, брада и мустаци или гладко избръснато лице – машинката за подстригване Philips OneBlade Pro QP6520/20 ще ви позволи да оформите до последния детайл външния вид, който желаете.

С двустранните ножчета можете да движите машинката във всички посоки и така лесно да оформите остри линии и контури. Точната приставка за подстригване ви предлага до 14 различни дължини на бръснене. А благодарение на способността ѝ да копира контурите на лицето, можете комфортно да подстригвате и бръснете всички зони на лицето.

Характеристики:

 • бръсне, подстригва и оформя брада с всякаква дължина
 • съвършено копира формата на лицето и шията
 • позволява бръснене във всички посоки
 • не дразни кожата и предотвратява порязванията
 • осигурява точни резултати още след първото движение
 • подходяща за мокро и за сухо бръснене

Техническа спецификация:

 • технология OneBlade: движение на острието до 200 трептения / 1 сек.
  и система за двойна защита за бързо и комфортно бръснене
 • подстригващ гребен с 14 дължини на подстригване (0,4–10 мм)
 • двустранно ножче OneBlade със срок за използване до 4 месеца
 • пълно зареждане за 1 час – 90 минути експлоатация
 • автоматичен избор на напрежение: 100–240 V
 • дигиталният LED дисплей показва състоянието на батерията
 • литиево-йонна батерия и 100% водоустойчивост
 • ергономична дръжка и функция за заключване при пътуване
 • поставка за зареждане и калъф за път

Начин на употреба:
Машинката позволява бръснене на сухо и на мокро, с гел или пяна, както и под душа. Приложете цялата повърхност на острието към лицето и с леко притискане и дълги движения бавно движете машинката по посока или обратно на посоката на растеж на косъмчетата. Острието трябва изцяло да бъде в контакт с лицето.

За подстригване поставете подстригващия гребен и настройте желаната дължина на подстригване. Действието се улеснява, ако кожата на лицето и косъмчетата са сухи. След всяка употреба изключвайте машинката и я измивайте под течаща топла вода.

Подробни инструкции

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.