Philips OneBlade Pro QP6510/20 машинка за подстригване на брада

Philips OneBlade Pro QP6510/20 машинка за подстригване на брада
Philips OneBlade Pro QP6510/20 машинка за подстригване на брада
за подстригване, оформяне, бръснене QP6510/20
129,00лв.

Код: PHI01528 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
петък 5.03.2021 г.
Лично получаване
петък 5.03.2021 г.

Описание на продукта Philips OneBlade Pro QP6510/20
Характеристика

Наследете се на перфектно оформена до последния детайл брада. Революционната хибридна машинка за подстригване на брада Philips OneBlade Pro QP6510/20 събира в себе си функциите на няколко уреда за бръснене. С нея можете да бръснете и подстригвате брада с всякаква дължина и едновременно с това да оформяте фини линии и точни контури.

Комфортното бръснене без каквото и да е раздразнение се осигурява от технологията OneBlade, която комбинира бързо движещи се остриета със система за двойна защита. Подстригващият гребен предоставя възможност за до 12 различни дължини на брадата. Напълно заредената машинка позволява до 60 минути непрекъсната експлоатация, без необходимост от включване в мрежата, а това я прави изключително подходяща при пътуване.

Характеристики:

 • бръсне, подстригва и оформя брада с всякаква дължина
 • перфектно копира контурите на лицето
 • приспособена за бръснене във всички посоки
 • елиминира раздразненията и порязванията по лицето
 • може да се използва за мокро и за сухо бръснене
 • осигурява съвършена прецизност дори и в труднодостъпните и чувствителните зони

Техническа спецификация:

 • технология OneBlade: движение на острието до 200 трептения / 1 сек.
  и система за двойна защита за бързина и комфорт
 • Подстригващ гребен с 12 дължини на подстригване (0,5–9 мм)
 • двустранно ножче OneBlade със срок за използване до 4 месеца
 • пълно зареждане за 1 час – 60 минути експлоатация
 • литиево-йонна батерия и ергономична дръжка
 • автоматичен избор на напрежение: 100–240 V
 • 3 LED индикатора за състоянието на батерията
 • 100% водоустойчива

Начин на употреба:
За бръснене на лицето поставете ножчето с цялата му повърхност върху кожата и с леко притискане и дълги движения бавно движете машинката по посока или обратно на посоката на растеж на косъмчетата. Острието на машинката трябва изцяло да се докосва до лицето. Можете да се бръснете на сухо и на мокро, като използвате пяна или гел. Може да се използва и под душа.

За подстригване поставете подстригващия гребен и настройте желаната дължина на подстригване. Действието се улеснява, ако кожата на лицето и косъмчетата са сухи. След всяка употреба изключвайте машинката и я измивайте под течаща топла вода.

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

За марката Philips

p>Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips OneBlade Pro QP6510/20