Perris Monte Carlo Bois d'Oud парфюмна вода унисекс

Perris Monte Carlo Bois d'Oud парфюмна вода унисекс
Perris Monte Carlo Bois d'Oud парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: PMC0094 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Perris Monte Carlo Bois d'Oud
Състав

За всеки. Без разлика от пола. Унисекс парфюмната вода Perris Monte Carlo Bois d'Oud подхожда страхотно както на жени, така и на мъже и откроява напълно вашата личност.

  • ориенталски аромат
  • пикантен аромат
  • аромат, подходящ за всекидневно носене
  • уникален аромат за специални поводи
  • унисекс – за мъже и за жени

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
портокалов цвят, жасмин, праскова, роза, слива, ирис, агарово дърво
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, кедър, мускус, кехлибар, лабданум, пачули
Вид аромат
Ориенталски, Пикантни

За марката Perris Monte Carlo

Парфюмите на марката Perris Monte Carlo ще ви заинтригуват със своето разнообразие и необичайно завладяващ аромат, който се постига чрез внимателен подбор на най-редките и ценни суровини. В парфюмите Perris Monte Carlo ще откриете класически и съвременни тонове, както и ориенталски акорди,скрити в магията на далечни места. Парфюми Perris Monte Carlo са вдъхновени от пътешествията и разучаването на различни култури, традиции и интересни съставки. Марката от Монако Perris Monte Carlo се представя на пазара за аромати от скоро, от 2012 г. За такъв кратък период от време обаче, спечелва заслужено място сред най-желаните марки аромати. За тази марка са типични луксозните златисти флакони, които са перфектиния символ на истинския лукс. Всеки парфюм Perris Monte Carlo  е изключителна единица, която може да ви обгърне в своя очарователен воал на съблазняване и елегантност. Поглезете се с нещо наистина специално! Опитайте някой от най-ексклузивните парфюми на Perris Monte Carlo!

Оценка Perris Monte Carlo Bois d'Oud