Parfums De MarlyHerod Royal Essence парфюмна вода за мъже

2×
Parfums De Marly Herod Royal Essence парфюмна вода за мъже
Parfums De Marly Herod Royal Essence парфюмна вода за мъже
Безплатна доставка
125 мл.
383,40лв.

Код: PDM0055 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 25.10.2021 г.
Лично получаване
понеделник 25.10.2021 г.

Описание Parfums De Marly Herod Royal Essence
Състав

Отдайте се на луксозния аромат, скрит зад стъклото на великолепния флакон. Мъжката парфюмна вода Parfums De Marly Herod Royal Essence е ода за ванилията в изключително хармонична връзка с нотки на дърво и подправки – всичко това с нежен, но изключително въздействащ резултат.

  • дървесен аромат с пикантни тонове
  • идеална за вечерно носене през хладните месеци
  • Автор на аромата е Оливие Пешо (Olivier Pescheux)

Съставки на аромата
Още с първото вдъхване ще ви спечели комбинацията от пикантен пипер и незаменима канела. Малко по-късно на сцената излизат нотки на тютюневи листа и тъмен опушен тамян. Цялата ароматна композиция е построена върху съчетанието на топла ванилия и мускусни нотки, чийто аромат ще усещате най-дълго време.

История на аромата
Изключително нежният гурме аромат Parfums De Marly Herod Royal Essence ще зарадва всички почитатели на дървесните нотки. От представянето си през 2012 г. омагьосва със своя топъл и в същото време смел характер.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
чушка, канела
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
лабданум, османтус, тамян, тютюн
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, нагармота, кедър, Iso E Super, мускус, ветивер
Вид аромат
Пикантни, Дървесни

За марката Parfums De Marly

Луксозните нишови парфюми Parfums de Marly са вдъхновени от времето на Луи XV, който е бил известен с голямата си страст към ароматите. Той особено харесвал предимно екстравагантни парфюми с богат състав и голяма интензивност. Всеки ден искал различен аромат в покоите си, а прословути станали и ароматните фонтани в двора му.

Parfums de Marly съживяват духа на богатите приеми и празненства, които се провеждали в Шато де Марли за удоволствие на членовете на кралския двор и чуждестранни величия. Освен възвръщане към традициите на добросъвестност в парфюмерийния занаят, марката Parfums de Marly отдава почит и на престижните конни надбягвания. Луи XV ги е обожавал. Всеки аромат носи названието и характера на една от редките породи коне, която се е появила във френския кралски двор. Можете да усетите ароматите на Parfums de Marly Herod, Oajan и Pegasus.

Всеки парфюм Parfums de Marly крие в себе си очарованието на френската история. Потопете се в богатите ухания на най-качествените суровини, които са били използвани по време на златната ера на парфюмерията през 18-ти век.

Оценка Parfums De Marly Herod Royal Essence2