Parfums De Marly Habdan Royal Essence парфюмна вода унисекс

Parfums De Marly Habdan Royal Essence парфюмна вода унисекс
Parfums De Marly Habdan Royal Essence парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
125 мл.
390,60лв.

Код: PDM0053 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
петък 25.06.2021 г.
Лично получаване
петък 25.06.2021 г.

Описание Parfums De Marly Habdan Royal Essence
Състав

Забравете правилата, границите и ограниченията. Унисекс парфюмната вода Parfums De Marly Habdan Royal Essence подхожда страхотно на всеки, които не се страхува да излезе от тълпата.

  • ориенталски аромат
  • плодов аромат
  • топъл аромат, идеален за по-хладно време
  • луксозен аромат за претенциозните
  • унисекс – за мъже и за жени

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
олибанум, шафран
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
дървесни тонове, роза, ябълка
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
карамел, амбра, смирна
Вид аромат
Ориенталски

За марката Parfums De Marly

Луксозните нишови парфюми Parfums de Marly са вдъхновени от времето на Луи XV, който е бил известен с голямата си страст към ароматите. Той особено харесвал предимно екстравагантни парфюми с богат състав и голяма интензивност. Всеки ден искал различен аромат в покоите си, а прословути станали и ароматните фонтани в двора му.

Parfums de Marly съживяват духа на богатите приеми и празненства, които се провеждали в Шато де Марли за удоволствие на членовете на кралския двор и чуждестранни величия. Освен възвръщане към традициите на добросъвестност в парфюмерийния занаят, марката Parfums de Marly отдава почит и на престижните конни надбягвания. Луи XV ги е обожавал. Всеки аромат носи названието и характера на една от редките породи коне, която се е появила във френския кралски двор. Можете да усетите ароматите на Parfums de Marly Herod, Oajan и Pegasus.

Всеки парфюм Parfums de Marly крие в себе си очарованието на френската история. Потопете се в богатите ухания на най-качествените суровини, които са били използвани по време на златната ера на парфюмерията през 18-ти век.

Оценка Parfums De Marly Habdan Royal Essence