Paco Rabanne Invictus Intense тоалетна вода за мъже

1×
Paco Rabanne Invictus Intense тоалетна вода за мъже
Paco Rabanne Invictus Intense тоалетна вода за мъже
100 мл.
133,90лв.

Код: PAR5569 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Paco Rabanne Invictus Intense
Състав

Готови ли сте за ново предизвикателство? Победата в дуела на най-добрите ще бъде ваша. Мъжката тоалетна вода Paco Rabanne Invictus Intense е олицетворение на силата, която е във върховната си форма. Оставете сетивата си да се подчинят на впечатляващата ѝ магия и станете непобедим герой.

  • аромат за мъже, които искат винаги да печелят
  • ароматично ухание с дървесни акорди
  • заедно с аромата Paco Rabanne Olympea Intense образува „божествена“ двойка аромати

Съставки на аромата
Ароматната композиция отразява магнетичния дуел на две сили. Първата се проявява в увода на аромата, който се отваря с пикантен импулс под формата на черен пипер и портокалов цвят. След това на преден план излизат акорди на лавър и уиски. Базовите нотки дават поле за изява на доминиращия аромат на черна и същинска амбра, които създават сила на противодействие и внасят в тоалетната вода чувствен проблясък.

История на аромата
Invictus Intense е продължение на аромата Invictus, който носи историята за непобедимата мъжка сила. Сега се представя във вариант Intense и отново олицетворява огромна сила, но сега тя е още по-голяма. В сравнение с култовия аромат Invictus, сега флаконът е потънал в по-тъмни цветове, но формата на купа е запазена. Ароматът е пуснат на пазара през 2016 г.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
портокалов цвят, черен пипер
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
лавър, уиски
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
черен кехлибар, амбра, сол
Вид аромат
Ароматни

За марката Paco Rabanne

Парфюмите Paco Rabanne залагат на лукс, качество и екстравагантност. Ароматните композиции, скрити в отличително изразителни флакони, са толкова оригинални, колкото и самия живот и творба на модния дизайнер, дал им своето име.

Paco Rabanne е псевдоним, донесъл слава на Francisco Rabaneda Cuervo (Франсиско Рабанеда Куерво). Роден в Испания, израснал във Франция, където работи в няколко парижки модни къщи, докато през 1966 година не създава собствена марка. Неговите еклектични модели от нетрадиционни материали бързо спечелват вниманието към марката и откриват пътя към света.

Три години по-късно е представен първият парфюм Paco Rabanne, последван от десетки следващи аромати за мъже и жени. Първоначално предимно цветните есенции постепенно са допълват от дървесни и пикантни съставки, предоставящи на ароматите тяхната повествователна оригиналност и сексапил. Той днес без съмнение характеризира наистина легендарния Paco Rabanne 1 Million.

Оценка Paco Rabanne Invictus Intense1