OriflameDivine Royal тоалетна вода за жени

Oriflame Divine Royal тоалетна вода за жени
Oriflame Divine Royal тоалетна вода за жени
50 мл.

Код: VZR12094 | Този продукт не е в наличност

Описание Oriflame Divine Royal
Състав

Тоалетната вода за жени Oriflame Divine е обещание за цветно и дървесно опиянение. Комбинация от специфични тонове, която ще разкрие вашата женственост. Лекота и елегантност - така можем да охарактеризираме аромата, с който много бързо ще свикнете. Узнайте своето истинско „АЗ“.

Най-силните тонове на бамбук се сливат с виолетка и воден хиацинт. А резултатът? Тоалетна вода за жени Oriflame Divine , която буквално  носи водна свежест и мирис на  екзотична земя. Отърсете се от ежедневните си грижи и се обгърнете с воал от аромат и магическа аура.

Oriflame Divine ще ви хареса със своята простота, която не се крие само в есенциалната композиция. Тя е също и във високия и тънък флакон в син цвят, предвещаващ максимална свежест. Това е една тоалетна вода за самоуверени жени, които обичат живота, комфорта и със желание се отдават на релаксацията.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
амарилис
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
сандалово дърво
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Oriflame

Компанията "Oriflame" е основана през 1967 г. в Швеция.Нейните продукти - продавани чрез независими консултанти по продажби, бързо печелят популярност сред клиентите и в момента са достъпни в повече от шейсет страни.

Офертата на "Oriflame" включва над 600 продукта, съдържащи само най-добрите съставки."Oriflame" отдава голямо значение на научните изследвания - в нейните лаборатории са наети десетки водещи учени, които постоянно работят за разработване на нови технологии.

Кремове, шампоани, душ-гелове ... "Oriflame" е вдъхновена от шведската девствена природа. В състава на продуктите могат да бъдат открити екстракти от растения растящи на брега на морето, планински ливади и т.н. Специално внимание заслужават чувствените, свежи и елегантни аромати, проектирани в сътрудничество с водещи френски парфюмеристи.

Козметика "Oriflame"  е подложена на сложни тестове върху хора доброволци. Благодарение на това, можете да бъдете абсолютно сигурни за нейната ефективност и безопасност. Всички суровини са получени по един етичен начин, без ненужна тежест за околната среда. Не е чудно, че "Oriflame" се гордее с многобройни сертификати за качество и опазване на околната среда.

"Oriflame" подкрепя редица благотворителни проекти. Марката е съосновател на организацията " World Childhood Foundation", която изоставени деца и деца жертви на  насилие.

Марка "Oriflame" ще се хареса на всички, които искат резултати, а не обещания, търсят качество на разумна цена, искат да бъдат красиви и привлекателни,и тези, които страдат от различни кожни проблеми.

Оценка Oriflame Divine Royal