Oral B Super Floss дентален концец за брекети и импланти

2×
Oral B Super Floss дентален концец за брекети и импланти
Oral B Super Floss дентален концец за брекети и импланти
50 бр.
14,15лв.

Код: ORB1503 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Oral B Super Floss

Наистина прецизна грижа за зъби с шини, мостове или с естествено големи пространства между зъбите. Конците за зъби Oral B Super Floss позволяват добро почистване на трудно достъпните области в устата благодарение на формата си на тесни нарязани ленти с удебелен край. По този начин използването е много лесно и конецът не се къса при преминаването между зъбите.

Конецът за зъби за шини и импланти Oral B Super Floss има приятен ментов вкус, която освежава дъха за дълго време.

Характеристики:

  • премахва зъбната плака под линията на венците
  • старателно почиства широките интердентални пространства
  • предварително нарязан на ленти с дебел край
  • бързо и ефикасно отстранява остатъците от храна
  • удобно се плъзга между зъбите без прекъсване
  • подходяща и за зъби с шини и коронки
  • вкус на мента за свеж дъх

Начин на употреба:
Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите. Внимателно поставете конеца в пространството между зъбите и придвижвайки конеца напред и назад почистете пространството.

За марката Oral B

Марката Oral B предоставя комфорт и повече от стандартна грижа в областта на денталната хигиена. Изделията на Oral B са известни с високото си качество, което гарантира отлични резултати при грижата за зъбите и цялата устна кухина. Първокласната четка за зъби и денталният конец са най-добрите помощници за красива и здрава усмивка.

Основателят на марката е калифорнийският зъболекар Robert Huston (Робърт Хюстън), който през 1950 год., първи в света, заменя твърдите найлонови влакна в класическата четка за зъби, ползвани от 1938 година, с фини и заоблени. Те стават световен феномен, а марката Oral B пазарен лидер в своята област.

Днес Oral B еднозначно е синоним за първокласна грижа за зъбите. Електрическата четка Oral B не само старателно почиства зъбите, но при това масажира венците, което има благотворен ефект за правилното им функциониране. Ако искате зъби без кариес, здрави венци и усещане на истинска чистота и свежест, тогава четката Oral B е вашият правилен избор.

Оценка Oral B Super Floss2