Oral BStages Power Frozen EB10K сменяеми глави 4 бр

1×
Oral B Stages Power Frozen EB10K сменяеми глави 4 бр
Oral B Stages Power Frozen EB10K сменяеми глави 4 бр
Extra Soft

Този продукт не е в наличност | Код: ORB1926
Подарък за вас
Безплатна доставка при поръчки на Oral B над 55 лв.

За да има вашата малка принцеса здрави зъби, е задължително да ги мие редовно. Резервните глави 4 бр. Oral B Stages Power Frozen EB10K се грижат щадящо, но и максимално старателно за детските зъби. Разговорите за това, колко важно за здравето на устата е ежедневното миене на зъбите, със сигурност няма да я убедят, но можете да се обзаложите, че любимите героини от филма Замръзналото кралство ще го сторят успешно.

Характеристики:

  • щадящо измива детските зъби
  • големината на главата е приспособена за деца
  • влакната са с идеална мекота за деца
  • формата на почистващата глава е вдъхновена от професионалните уреди на зъболекарите
  • с дизайн от филма Леденото кралство
  • подходящо за деца над 3 години

Техническа спецификация:

  • могат да се използват с всички електрически четки за зъби Oral-B Stages Power
    (с изключение на звуковите модели)

Начин на употреба:
Поставете върху съвместима електрическа четка за зъби Oral B.

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

Марката Oral B предоставя комфорт и повече от стандартна грижа в областта на денталната хигиена. Изделията на Oral B са известни с високото си качество, което гарантира отлични резултати при грижата за зъбите и цялата устна кухина. Първокласната четка за зъби и денталният конец са най-добрите помощници за красива и здрава усмивка.

Основателят на марката е калифорнийският зъболекар Robert Huston (Робърт Хюстън), който през 1950 год., първи в света, заменя твърдите найлонови влакна в класическата четка за зъби, ползвани от 1938 година, с фини и заоблени. Те стават световен феномен, а марката Oral B пазарен лидер в своята област.

Днес Oral B еднозначно е синоним за първокласна грижа за зъбите. Електрическата четка Oral B не само старателно почиства зъбите, но при това масажира венците, което има благотворен ефект за правилното им функциониране. Ако искате зъби без кариес, здрави венци и усещане на истинска чистота и свежест, тогава четката Oral B е вашият правилен избор.