Oral B 3D White EB 18 резервни глави за четка за зъби 2 бр

1×
Oral B 3D White EB 18 резервни глави за четка за зъби 2 бр
Oral B 3D White EB 18 резервни глави за четка за зъби 2 бр
24,59лв.

Код: ORB1405 | В наличност

Може да се използва с всички дръжки Oral B с изключение на модела Pulsonic.

1
СПИДИ
понеделник 12.04.2021 г.
Еконт
вторник 13.04.2021 г.

Описание Oral B 3D White EB 18

Борете се с кариесите и възпаленията на венците. Резервната глава за четката за зъби Oral B 3D White EB 18 е предназначена за ежедневно почистване на зъбната плака и най-вече за премахване на петната от зъбите.

Характеристики:

  • почиства плаката и премахва петната по зъбите
  • помага за предотвратяване на възпаленията на венците и кариеса
  • прави зъбите естествено бели
  • поддържа венците и зъбите здрави

Технически спецификации:

  • лъскащи приставки, перфектно избелващи зъбите
  • съвместими с всички електрически четки за зъби Oral B (с изключение на модела Sonic)

Начин на употреба:
Поставете върху уреда резервната глава и старателно измийте зъбите един по един. След употреба грижливо измийте главата под течаща вода.    

За марката Oral B

Марката Oral B предоставя комфорт и повече от стандартна грижа в областта на денталната хигиена. Изделията на Oral B са известни с високото си качество, което гарантира отлични резултати при грижата за зъбите и цялата устна кухина. Първокласната четка за зъби и денталният конец са най-добрите помощници за красива и здрава усмивка.

Основателят на марката е калифорнийският зъболекар Robert Huston (Робърт Хюстън), който през 1950 год., първи в света, заменя твърдите найлонови влакна в класическата четка за зъби, ползвани от 1938 година, с фини и заоблени. Те стават световен феномен, а марката Oral B пазарен лидер в своята област.

Днес Oral B еднозначно е синоним за първокласна грижа за зъбите. Електрическата четка Oral B не само старателно почиства зъбите, но при това масажира венците, което има благотворен ефект за правилното им функциониране. Ако искате зъби без кариес, здрави венци и усещане на истинска чистота и свежест, тогава четката Oral B е вашият правилен избор.

Оценка Oral B 3D White EB 181