OpalescenceWhitening Sensitivity Relief избелваща паста за чувствителни зъби

9×
Opalescence Whitening Sensitivity Relief избелваща паста за чувствителни зъби
Opalescence Whitening Sensitivity Relief избелваща паста за чувствителни зъби
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
17,60лв.

Спестете 12%
100 мл.
15,40лв.

В наличност | Код: OPA0008
1
Еконт
петък 3.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Имате чувствителни зъби и се притеснявате, че избелването не е подходящо за тях? Избелващата паста за чувствителни зъби Opalescence Whitening Sensitivity Relief е разработена от денталните специалисти специално за вас. Благодарение на съдържанието на 3 етерични масла тя успява да премахне петната от зъбите и да ги изсветли с два тона за един месец употреба.

Освен това тя е достатъчно деликатна за ежедневно миене и обогатена с концентриран калиев нитрат, който помага за спиране на неприятната реакция на чувствителните зъби към студени, горещи, горчиви, кисели или сладки храни. Благодарение на избелващия си ефект пастата е спечелила осем пъти наградата Townie Choice.

Характеристики:

  • премахва петната от повърхността на зъбите и ги изсветлява с до два нюанса след един месец употреба
  • помага за намаляване на болката, причинена от чувствителността на зъбите
  • приятен ментов вкус за дълготраен свеж дъх
  • безопасна за всекидневна употреба

Съставки:

  • калиев нитрат – намалява чувствителността на зъбите
  • натриев флуорид – укрепва зъбния емайл
  • ксилитол

Начин на употреба:
Подходяща за възрастни и деца от 12 години. Нанесете лента с дължина най-малко 2,5 см върху мека четка за зъби. Почиствайте зъбите с въртеливи движения поне 1 минута 2 пъти дневно (сутрин и вечер).

Характеристика

Ефект
избелване

Американската марка Opalescence е считана за един от лидерите в областта на избелване на зъбите. Тя съществува повече от 25 години и през това време е натрупала голямо признание сред обикновените потребители и експертите.

Професионалните гелове с избелващ ефект са достъпни в няколко различни вкуса. Те се различават по концентрацията на водороден пероксид или карбамид пероксид. Но за всички важи, че трябва да посетите зъболекар ако искате да се сдобиете с тях.

Opalescence предлага и други продукти за дентална хигиена, които можете лесно да закупите. Например пасти за зъби, четки за зъби или клечки за зъби, които предоставят перфектен баланс между гъвкавост и твърдост.

Продуктите Opalescence се характеризират с изключително висока ефективност и безопасност. С тяхна помощ лесно ще се сбъдне вашата мечта за красива и здрава усмивка, което е буквално безценно. Марката Opalescence наистина ще привлече всички, които копнеят за визията на холивудските звезди, страдат от повишена чувствителност на зъбите и предпочитат първокласно качество.