Nuxe Éclat Prodigieux компактна бронзираща пудра за лице и тяло

3×
Nuxe Éclat Prodigieux компактна бронзираща пудра за лице и тяло
Nuxe Éclat Prodigieux компактна бронзираща пудра за лице и тяло
25 гр.
41,15лв.

Код: NUX1202 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 8.03.2021 г.

Описание на продукта Nuxe Éclat Prodigieux
Характеристика

Пудрата Nuxe Éclat Prodigieux идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.

Характеристики:

  • озарява
  • придава на кожата кадифен ефект

Състав:

  • с огледалце

Характеристика

Консистенция
пудра
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Nuxe

Козметиката Nuxe съчетава силата на природата, ефективността на науката и глезене на сетивата за невероятното удовлетворение при нейното използване. Тази комбинация е отразена в самото название на марката, възникнало от свързване на думите „Nature“ и „Luxury“, които всички продукти Nuxe притежават. Козметиката Nuxe не съдържа парабени или минерални масла.

Марката Nuxe започва своето развитие в началото на 50-те години. Истински живот обаче й вдъхва през 1989 година Aliza Jabès (Ализа Жабес), привърженичка на ароматерапията, а по-късно и основателка на концепцията Nuxe Spa. Още първият продукт, сухото масло Nuxe Huile Prodigieuse®, създадено от нея, придобива веднага огромен успех и днес то е емблематичен продукт на марката.

Компанията Nuxe активно се ангажира с изследователската дейност и всички продукти се разработват с помощта на оригинални методи, основани на познанията на модерната ботаника. Днес маслото Nuxe допълва комплектна гама продукти за грижа за лицето и тялото, а парфюмът Nuxe е вдъхновен именно от характерния аромат на сухото масло.

Оценка Nuxe Éclat Prodigieux3