Nuxe Huile Prodigieuse

козметичен пакет I.

Nuxe Huile Prodigieuse козметичен пакет  I.
Nuxe Huile Prodigieuse козметичен пакет  I.
Nuxe Huile Prodigieuse козметичен пакет  I.
52,90лв.

Код: NUX02133 | в наличност повече от 4 бр.

Комплектът съдържа: Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil for Face, Body and Hair 100 ml + cosmetic bag

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник 1.04.2019 г.
Nuxe Huile Prodigieuse
| 52,90лв.

Характеристика

Вид масло
cмес масла
Възраст
за всички възрастови групи
Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата
за всички типове кожа
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа

За марката Nuxe

Козметиката Nuxe съчетава силата на природата, ефективността на науката и глезене на сетивата за невероятното удовлетворение при нейното използване. Тази комбинация е отразена в самото название на марката, възникнало от свързване на думите „Nature“ и „Luxury“, които всички продукти Nuxe притежават. Козметиката Nuxe не съдържа парабени или минерални масла.

Марката Nuxe започва своето развитие в началото на 50-те години. Истински живот обаче й вдъхва през 1989 година Aliza Jabès (Ализа Жабес), привърженичка на ароматерапията, а по-късно и основателка на концепцията Nuxe Spa. Още първият продукт, сухото масло Nuxe Huile Prodigieuse®, създадено от нея, придобива веднага огромен успех и днес то е емблематичен продукт на марката.

Компанията Nuxe активно се ангажира с изследователската дейност и всички продукти се разработват с помощта на оригинални методи, основани на познанията на модерната ботаника. Днес маслото Nuxe допълва комплектна гама продукти за грижа за лицето и тялото, а парфюмът Nuxe е вдъхновен именно от характерния аромат на сухото масло.