Novellista Crazy Rich парфюмна вода за жени

1×
Novellista Crazy Rich парфюмна вода за жени
Novellista Crazy Rich парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
75 мл.
170,00лв.

Код: NVL04274 | В наличност
1
Изберете гравиране с лазер на кратък надпис и ще поднесете уникален подарък.
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Еконт
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Novellista Crazy Rich
Състав

Оставете се да ви погълне безгрижното настроение на вечерните събирания, където забавлението кипи в пълна сила. Парфюмната вода NOVELLISTA CRAZY RICH ще ви пренесе на място, където хората се смеят и се наслаждават на живота с пълни шепи. Придайте с този аромат малко блясък на всеки ден и изживейте един празник, който никога не свършва.

  • плодово-цветен аромат за жени
  • превръща всеки момент в специален повод  
  • автор на аромата е френският парфюмерист Кристиян Верморел (Christian Vermorel)

Съставки на аромата
Както се отваря бутилка шампанско, така се отварят и уводните сочни нотки на мандарина и зелена ябълка със свежо докосване на листенца теменужка. Тази комбинация гарантира незабавен прилив на игриво и безгрижно настроение. Цветните нотки, по-бляскави от искрите на заря, се носят под знака на изтънчената комбинация от жасмин, здравец и елегантна българска роза. Основата на аромата е построена върху чувствени нотки на австралийско сандалово дърво с рядък мускус и екзотичен иланг-иланг.

Вдъхновение за аромата: Великият Гетсби
Ароматът NOVELLISTA CRAZY RICH е вдъхновен от световно известния на всички поколения роман „Великият Гетсби“ от американския писател Ф. С. Фицджералд. В него се описва идеализмът и буйните вечеринки на 20-те години, характерни за онова време.

Дълготрайното изживяване за сетивата е гарантирано от високата концентрация на етерични масла и най-чисти и скъпи аромати – абсолюти. И всичко това в неостаряващ и елегантен флакон.

Съберете пълната колекция от ексклузивни аромати NOVELLISTA
Заинтригува ли ви този аромат? Тогава не пропускайте и другите парфюми от марката NOVELLISTA. Прочути парфюмеристи от френския Грас създават общо 10 уникални композиции, всяка една от които е вдъхновена от световноизвестна литературна класика. Така за всеки момент от живота ще намерите най-подходящия аромат, който ще го превърне в ново, абсолютно необикновено изживяване. Вашият парфюм е вашата история.

Важни предупреждения

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
листа от теменуга, цветове на мандарина, зелена ябълка
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин самбак, българска роза, здравец
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, сандалово дърво, иланг-иланг
Вид аромат
Плодови, Цветни

Оценка Novellista Crazy Rich1