Novellista Blue Fortune парфюмна вода за мъже

3×
Novellista Blue Fortune парфюмна вода за мъже
Novellista Blue Fortune парфюмна вода за мъже
Безплатна доставка
75 мл.
170,00лв.

Код: NVL04273 | В наличност
1
Изберете гравиране с лазер на кратък надпис и ще поднесете уникален подарък.
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Еконт
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Novellista Blue Fortune
Състав

Ако приключенията ви привличат, посрещнете ги! Парфюмната вода NOVELLISTA BLUE FORTUNE ще ви вдъхне необходимата смелост и енергия и ще стане ваш незаменим аксесоар. С помощта на този аромат ще преодолеете всяка ситуация с необичайна грация. 

  • мъжки шипров аромат с плодови нотки
  • ароматът ще ви позволи да изживеете пълноценно приключенските моменти
  • заслугите за създаването на аромата са на Кристиян Верморел (Christian Vermorel)

Съставки на аромата
Уводната комбинация от масло от лайм и чист, леко нагарчащ аромат на хвойна, допълнени с топли нотки на аир ще пробудят у вас перфектно усещане за свежест. След това ще привлече вниманието ви с елегантността си чистата есенция от роза с нежен жасмин и циперус. Дълбоките нотки, почти като от морските дълбини, са съставени от етерично масло от елеми, кедър и пачули.

Вдъхновение за аромата: Граф Монте Кристо
Историята на Граф Монте Кристо от френския писател Александър Дюма поставя въпросите за човешките нрави, честта и приключенския характер. Майсторски описва копнежа по свободата, засягайки темата за стойността на богатството. Силната история, завладяла множество читатели, се превръща в перфектно вдъхновение за тази парфюмна вода, която също толкова интензивно ще завладее сетивата ви.

Ароматът NOVELLISTA BLUE FORTUNE се отличава не само с историята, но и с трайността си. Това се дължи на натуралните есенции в най-чист вид, както и на другите редки съставки и етерични масла. И всичко това във висока концентрация.

Съберете пълната колекция от ексклузивни аромати NOVELLISTA
Заинтригува ли ви този аромат? Тогава не пропускайте и другите парфюми от марката NOVELLISTA. Прочути парфюмеристи от френския Грас създават общо 10 уникални композиции, всяка една от които е вдъхновена от световноизвестна литературна класика. Така за всеки момент от живота ще намерите най-подходящия аромат, който ще го превърне в ново, абсолютно необикновено изживяване. Вашият парфюм е вашата история.

Важни предупреждения

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
плодове от хвойна, зелен лимон (лайм), тръстика
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, роза, Cyperus
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, елеми, Кедрово дърво
Вид аромат
Плодови, Шипрови

Оценка Novellista Blue Fortune3