Nivea Natural Oil

душ масло за суха кожа

4×
Nivea Natural Oil душ масло за суха кожа
Nivea Natural Oil душ масло за суха кожа
Nivea Natural Oil душ масло за суха кожа
200 мл.
5,90лв.

Код: NIV0340 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник, 26.02.2019 г.
Nivea Natural Oil
200 мл. | 5,90лв.

Информация за козметиката Nivea Natural Oil

Описание:

Душ-маслото Nivea Natural Oil се грижи и перфектно хидратира вашата суха кожа. След нанасяне се превръща в мека пяна, която оставя кожата мека и овлажнена през целия ден. Душ-маслото има интензивен ,топъл аромат. Благодарение на това, вземането на душ ще се превърне в приятен ритуал за вас! Nivea Natural Oil душ-масло съдържа 55% натурални масла, които се грижат за вашата кожа. След всеки душ ще се чувствате като преродени!

Ефекти:

• хидратира

• подхранва кожата и се грижи за нея

• овлажнява

Състав:

• 55% натурални масла- грижат се за кожата и я овлажняват

Тип кожа:

Подходящо за суха кожа.

Начин на употреба:

Нанесете душ-маслото на влажна кожа. Масажирайте, след което изплакнете добре с вода.

Характеристика

Тип на кожата
суха

За марката Nivea

Световно известната марка Nivea е основана в Германия през 1911 год. Възникването й е заслуга на визионера фармацевт Dr. Oscar Troplowitz (д-р Оскар Тропловиц), който успява да спои масло и вода в стабилен крем. Наименованието на марката произлиза от латинския израз за сняг, вдъхновено от чисто белия цвят на продукта. Именно така възниква днес вече легендарния крем Nivea.

През 1925 год. кремът получава новата емблематична синя опаковка, но със съдържанието си, той и до днес е верен на старата рецепта. Класическият крем Nivea е част от живота на много генерации. Ефективно подхранва кожата на лицето и тялото, и благодарение на своята кадифено фина текстура и специфичен аромат, той е красиво възпоминание за детството.

Козметиката Nivea днес представя цяла поредица качествени и грижещи се продукти, достъпни за всички. Тя бързо привлича привърженици със слънцезащитните кремове Nivea или колекциите козметика, предназначена само за мъже Nivea Men. Nivea се грижи за лицето и кожата повече от 100 години и през това време тя става истински член на милиони семейства по целия свят.