Skip to main content

NiveaBaby Soft & Cream почистващи кърпички

Nivea Baby Soft & Cream почистващи кърпички
Nivea Baby Soft & Cream почистващи кърпички
20 бр.
3,90лв.

В наличност | Код: NIV0414
1
СПИДИ
понеделник 31.01.2022 г.
Лично получаване
понеделник 31.01.2022 г.

Почистващите кърпички Nivea Baby Soft & Cream лесно, бързо и надеждно почистват детската кожа.

Характеристики:

  • за грижа и почистване на детската кожа
  • успокоява кожата
  • омекотява детската кожа

Начин на употреба:
С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.

Характеристика

Консистенция
почистващи кърпички
Тип кожа
чувствителна
Активни вещества
С Пантенол

Световно известната марка Nivea е основана в Германия през 1911 год. Възникването й е заслуга на визионера фармацевт Dr. Oscar Troplowitz (д-р Оскар Тропловиц), който успява да спои масло и вода в стабилен крем. Наименованието на марката произлиза от латинския израз за сняг, вдъхновено от чисто белия цвят на продукта. Именно така възниква днес вече легендарния крем Nivea.

През 1925 год. кремът получава новата емблематична синя опаковка, но със съдържанието си, той и до днес е верен на старата рецепта. Класическият крем Nivea е част от живота на много генерации. Ефективно подхранва кожата на лицето и тялото, и благодарение на своята кадифено фина текстура и специфичен аромат, той е красиво възпоминание за детството.

Козметиката Nivea днес представя цяла поредица качествени и грижещи се продукти, достъпни за всички. Тя бързо привлича привърженици със слънцезащитните кремове Nivea или колекциите козметика, предназначена само за мъже Nivea Men. Nivea се грижи за лицето и кожата повече от 100 години и през това време тя става истински член на милиони семейства по целия свят.