Skip to main content

NiveaBaby Pure & Sensitive почистващи кърпички

Nivea Baby Pure & Sensitive почистващи кърпички
Nivea Baby Pure & Sensitive почистващи кърпички
Препоръчителна цена на дребно
6,60лв.

Спестете 24%
63 бр.
5,00лв.

В наличност | Код: NIV0416
1
СПИДИ
понеделник 31.01.2022 г.
Лично получаване
понеделник 31.01.2022 г.

Почистващите кърпички Nivea Baby Pure & Sensitive лесно, бързо и надеждно почистват детската кожа.

Характеристики:

  • за грижа и почистване на детската кожа
  • има мека повърхност

Състав:

  • без парфюм

Начин на употреба:
С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост. Кърпичките са предназначени за еднократна употреба.

Пълен списък на съставките

AQUA, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BUTYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, HYDROXYACETOPHENONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, BENZYL ALCOHOL Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

Характеристика

Консистенция
почистващи кърпички
Тип кожа
чувствителна

Световно известната марка Nivea е основана в Германия през 1911 год. Възникването й е заслуга на визионера фармацевт Dr. Oscar Troplowitz (д-р Оскар Тропловиц), който успява да спои масло и вода в стабилен крем. Наименованието на марката произлиза от латинския израз за сняг, вдъхновено от чисто белия цвят на продукта. Именно така възниква днес вече легендарния крем Nivea.

През 1925 год. кремът получава новата емблематична синя опаковка, но със съдържанието си, той и до днес е верен на старата рецепта. Класическият крем Nivea е част от живота на много генерации. Ефективно подхранва кожата на лицето и тялото, и благодарение на своята кадифено фина текстура и специфичен аромат, той е красиво възпоминание за детството.

Козметиката Nivea днес представя цяла поредица качествени и грижещи се продукти, достъпни за всички. Тя бързо привлича привърженици със слънцезащитните кремове Nivea или колекциите козметика, предназначена само за мъже Nivea Men. Nivea се грижи за лицето и кожата повече от 100 години и през това време тя става истински член на милиони семейства по целия свят.