Neutrogena Hydro Boost® Face интензивен хидратиращ серум за лице

3×
Neutrogena Hydro Boost® Face интензивен хидратиращ серум за лице
Neutrogena Hydro Boost® Face интензивен хидратиращ серум за лице
30 мл.

Код: NEU02094 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Neutrogena Hydro Boost® Face
Характеристика

Подарете на сухата си, изтощена кожа на лицето доза хидратация. Интензивният хидратиращ серум за лице Neutrogena Hydro Boost® Face осигурява на кожата необходимата ѝ енергия и възвръща естественото ѝ озаряване. Изключителният хидратиращ ефект се дължи на хиалуроновата киселина, която осигурява на кожата влажност за 24 часа.

Едновременно с това серумът Hydro Boost® Face помага за изглаждане на фините бръчки и озарява кожата незабавно след нанасяне. В състава не липсват и микроскопични капсули с витамин Е, който е ефективен антиоксидант и допринася за общото съживяване на кожата на лицето.

Характеристики:

  • връща хидратацията на сухата кожа
  • спомага за изглаждането на фините бръчки
  • веднага освежава уморената кожа
  • осигурява на кожата необходимата енергия
  • има антиоксидантен и ревитализиращ ефект

Резултати от теста:
→ тествано от 32 жени в продължение на 4 седмици с нанасяне на серума 2 пъти дневно

  • 100% посочват, че кожата на лицето е по-сияйна
  • 100% усещат, че кожата им е станала по-гладка
  • 93% отбелязват незабавно хидратиране на лицето

Съставки:

  • хиалуронова киселина – интензивно хидратира кожата
  • витамин Е – има антиоксидантен и ревитализиращ ефект

Начин за нанасяне:
Нанасяйте върху лицето или самостоятелно, или като смесите 2–3 капки от серума, поставени върху обратната част на дланта, с любимия си крем за лице.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация, anti-age, озаряване, подхранване

За марката Neutrogena

Neutrogena осигурява ефективна грижа за кожата в продължение на почти век. Историята на марката датира от 1930 г., когато Мани Столароф започнал да доставя продукти на салони за красота. Пробивът настъпва през 1954 г., когато той научил за свойствата на сапуна, произведен от внука на личния лекар на Наполеон. Сапунът не дразнел кожата и се измивал лесно. Столароф бил толкова очарован от него, че започнал сам да го разпространява под името Neutrogena.

Впоследствие всичко се задейства изключително бързо. През 60-те години той основава дружество със същото име Neutrogena и друг ключов момент е патентоването на норвежката рецепта, уникалният състав, който отговаря на нуждите на кожата, изложена на суровите климатични условия.

Днес вече емблематичните продукти на марката включват не само  колекцията с норвежката рецепта Neutrogena Visibly Renew, но и серията грижа за лице Neutrogena Visibly Clеar и кремовете за ръце Neutrogena. Благодарение на използването на активните съставки и сътрудничеството с водещи дерматолози, така възниква козметиката, която наистина отразява нуждите на кожата и й осигурява ефективна грижа.

Оценка Neutrogena Hydro Boost® Face3