Narciso Rodriguez Narcisoпарфюмна вода за жени

17×
Narciso Rodriguez Narciso парфюмна вода за жени
Narciso Rodriguez Narciso парфюмна вода за жени
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
209,00лв.

Спестете 29%
90 мл.
149,00лв.

Код: NAR0602 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 7.07.2020 г.
Лично получаване
вторник 7.07.2020 г.

Информация за парфюма Narciso Rodriguez Narciso
Състав

Открийте нов начин да завъртите главата на мъжете. Дамската парфюмна вода Narciso Rodriguez Narciso е сякаш създадена за тази цел. Вдъхновена е от силата на женското прелъстяване. Модерен и елегантен аромат, който ще очарова сетивата ви.

  • комбинация от сила, крехкост, откритост и финес
  • съблазнителен, упоителен аромат за елегантната жена
  • изчистен дизайн на флакона, типичен за Narciso Rodriguez

Съставки на аромата
Веселите и нежни нотки на българска роза и гардения в увода, допълнени от елегантността и спокойствието на кедрови акорди в основата на аромата, представляват същинска алхимия на привличането. Топлите нотки на мускус в сърцето на ароматната композиция обещават интензивно чувствено докосване.

История на аромата
Флаконът на аромата Narciso Rodriguez Narciso е произведение на изобразителното изкуство, което красноречиво предава посланието му. Простият дизайн, построен върху формата на куб, позволява да изпъкне комбинацията от взаимосвързаните и преплитащи се красота и логика – типичните прояви на дизайнера Нарцисо Родригес.

Матовата правоъгълна капачка контрастира с блясъка на стъкленото шишенце. Опаковката допълва черно лого, което изпъква ярко на белия фон и изразява чистота, простота и асертивност.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
гардения, българска роза
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
мускус
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кедър, ветивер
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Narciso Rodriguez

Парфюми Narciso Rodriguez | Narciso Rodriguez – Американският моден дизайнер Narciso Rodriguez е следвал в престижния Parson’s School of Design в Ню Йорк. След колежа той работи с Calvin Klein. Колекцията от дамски облекла, която създава през 1997г. той изгражда с подкрепата на фирмата Aeffe, която работи с марки като Moschino и Pollini. В неговите модели се откриват европейско-италиански корени и това ги прави много оригинални. Звезди като Salma Hayek и Rachel Weiss обичат неговите облекла. Първият му дамски аромат излиза през 2003г.

Оценка Narciso Rodriguez Narciso