Mugler Alien Fusion парфюмна вода за жени

1×
Mugler Alien Fusion парфюмна вода за жени
Mugler Alien Fusion парфюмна вода за жени
60 мл.
147,00лв.

Код: THM04925 | В наличност
1
Подарък за вас
При покупка на парфюми над 110 лв., можете да изберете разпръсквач за многократно зареждане от 5 мл. на любимия ви аромат в кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
още утре понеделник 14.06.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 14.06.2021 г.

Описание Mugler Alien Fusion
Състав

Като мистичен талисман, който е роден в самото сърце на пустинята, когато слънцето се среща с луната и пада нощта. В огнено червения флакон на парфюмната вода Mugler Alien Fusion се крие забележителен дамски аромат с нотки на чувствена ванилия и топла канела.

  • цветно-ориенталски аромат
  • подходяща за жени, които обичат да бъдат забелязвани
  • продължение на култовия аромат Mugler Alien

Съставки на аромата
Връхните нотки на аромата Mugler Alien Fusion са уникална среща на пикантните нотки на канела с острия джинджифил. В сърцето на ароматната композиция се съчетават завладяващата цветна есенция на тубероза с леко плодово докосване и горчив портокалов цвят. Базовите нотки на парфюмната вода ще ви отведат в топлите ръце на сладка ванилия и нотките на бял кехлибар.

Историята на аромата
Парфюмната вода Alien Fusion наследява популярния си предшественик, парфюма Mugler Alien. Тя има свой флакон, напомнящ талисман, в нов, по-вълнуващ нюанс. Оригиналният дълбок, тайнствено лилав флакон е заменен от интензивно червен флакон, който символизира залязващото слънце.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
джинджифил, канела
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
тубероза, портокалов цвят
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, бял мускус
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Mugler

Тери Мюлер е роден през 1948 г. във Франция. Той отваря своята модна къща през 1973 г. в Париж. Тя се специализира в дамската мода и създава модели, които са в противоречие с тогавашните модни тенденции. Към парфюмите той се ориентира чак през 1992 г.  От парфюмите може да Ви предложим Mugler Alien и Mugler Angel.

Оценка Mugler Alien Fusion1