Преминете към основното съдържание
Montblanc Signature парфюмна вода за жени
Montblanc Signature парфюмна вода за жени
Montblanc Signature парфюмна вода за жени
глава
клементина
сърце
ванилия
база
бял мускус
Вид ароматОриенталски, Цветни, мускусен

Подчертайте своята оригиналност и неповторимост и не се страхувайте да напишете собствената си история. Парфюмната вода Montblanc Signature е перфектен аромат за жените, които не се боят от препятствията и преследват целта си. Обгърнете се в чувствено, топло ухание на ванилия и чист аромат на бял мускус и бъдете незабравими.

  • цветно-ориенталски аромат за жени
  • перфектен аромат за креативни жени
  • лице на аромата е писателката Diane Ducret (Диан Дюкре)

Съставки на аромата
Ароматът Montblanc Signature се отваря със свежо плодово ухание на сочна клементина. След това на преден план излизат цветни нотки, които разгръщат чувствен букет от съблазнителна магнолия, иланг-иланг и божур. Цялата композиция се затваря елегантно с триото от топла ванилия, страстен мускус и смола бензоин.

История на аромата
Дамската парфюмна вода Montblanc Signature, която е пусната на пазара през 2020 г., е дело на парфюмеристите Guillaume Flavigny (Гийом Флавини) и Natalie Gracia-Cetto (Натали Грасия-Сето). Лице на рекламната кампания е френско-белгийската писателка Diane Ducret (Диан Дюкре), смятана за символ на независимата и уверена в себе си жена, която пише собствената си история.

Флаконът на парфюма е спомен за култовата мастилница, която е част от наследството на марката Montblanc. Оформлението е дело на Mark Eisen (Марк Айзен), дизайнерът на марката, а златните орнаменти са заимствани от пишещата машина Meisterstück.

MontblancSignature парфюмна вода за жени

43×
160,00лв.
По-изгодно с 23 %
50 мл.
123,20лв.
110,88лв.с код 10IP
Важи над 2 бр. за избрани продукти
-10%

В наличност | 246,40лв. / 100 мл., вкл. ДДС | Минимална цена 112,00 лв.
| Код: MBL02207
1
СПИДИ
петък 19.07.2024 г.
Лично получаване
петък 19.07.2024 г.