Montale Wild Aoud парфюмна вода унисекс

1×
Montale Wild Aoud парфюмна вода унисекс
Montale Wild Aoud парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT1482 | Този продукт не е в наличност

Описание Montale Wild Aoud
Състав

Montale Wild Aoud е дървесен аромат с подправки за жени и мъже с изразителен акорд на агарово дърво и интересно допълване от цветни тонове. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага интересна интерпретация на агарово дърво с творчески избор на други ароматни тонове. Парфюмната вода Wild Aoud, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Централният компонент на парфюмната вода Wild Aoud е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка е понякога означавана като „течно злато“ или „дърво на боговете“.

Парфюмната вода Wild Aoud представя агарово дърво в димно и едновременно диво и възвишено подобие. В ароматната композиция това ценно дърво се допълва от акордите на тиково дърво, пачули от Суматра и тютюн, обгърнати в тоновете на кехлибар и подкрепени от пленителния пикантен микс на пелин, египетски здравец и италиански бергамот. Богатата композиция Montal Wild Aoud е съвършено хармонично съчетана. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Wild Aoud е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Wild Aoud предлага хармонично съчетание на контрасти. Свежестта се среща с дълбочината, гъвкавостта с комплексността. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е създал своята следваща удивителна ода за агаровото дърво.

Wild Aoud е подходящ за цялата година, идеален парфюм както за през деня, така и за специални вечерни поводи. Парфюмната вода Montale Wild Aoud завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на агарово дърво в композиции с въображение. Трябва да се опита от всички, който ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Wild Aoud е подчертана от прекрасен червено-кафяв цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Wild Aoud – магия на агарово дърво в хармонична игра на контрастите.

Състав

композиция
бергамот, агарово дърво, пачули, кехлибар, пелин, тиково дърво, тютюн
Вид аромат
Ориенталски, Пикантни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Wild Aoud1