Montale Wild Aoud

парфюмна вода унисекс 100 мл.

Montale Wild Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Wild Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Wild Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Wild Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Wild Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Wild Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Wild Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Wild Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
100 мл.
187,00лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: MNT1482 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник, 26.03.2019 г.
Montale Wild Aoud
100 мл. | 187,00лв.

Информация за парфюма Montale Wild Aoud

Montale Wild Aoud е дървесен аромат с подправки за жени и мъже с изразителен акорд на агарово дърво и интересно допълване от цветни тонове. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага интересна интерпретация на агарово дърво с творчески избор на други ароматни тонове. Парфюмната вода Wild Aoud, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Централният компонент на парфюмната вода Wild Aoud е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка е понякога означавана като „течно злато“ или „дърво на боговете“.

Парфюмната вода Wild Aoud представя агарово дърво в димно и едновременно диво и възвишено подобие. В ароматната композиция това ценно дърво се допълва от акордите на тиково дърво, пачули от Суматра и тютюн, обгърнати в тоновете на кехлибар и подкрепени от пленителния пикантен микс на пелин, египетски здравец и италиански бергамот. Богатата композиция Montal Wild Aoud е съвършено хармонично съчетана. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Wild Aoud е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Wild Aoud предлага хармонично съчетание на контрасти. Свежестта се среща с дълбочината, гъвкавостта с комплексността. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е създал своята следваща удивителна ода за агаровото дърво.

Wild Aoud е подходящ за цялата година, идеален парфюм както за през деня, така и за специални вечерни поводи. Парфюмната вода Montale Wild Aoud завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на агарово дърво в композиции с въображение. Трябва да се опита от всички, който ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Wild Aoud е подчертана от прекрасен червено-кафяв цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Wild Aoud – магия на агарово дърво в хармонична игра на контрастите.

Състав

композиция
агарово дърво, бергамот, кехлибар, пачули, пелин, тиково дърво, тютюн
Вид аромат
Ориенталски, Пикантни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Wild Aoud

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!