Montale Vanille Absoluпарфюмна вода за жени

1×
Montale Vanille Absolu парфюмна вода за жени
Montale Vanille Absolu парфюмна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
179,00лв.

Спестете 12%
100 мл.
158,00лв.

Код: MNT1462 | В наличност
1
Подарък за вас
Въведете кода niche15 в кошницата, за да получите 15% отстъпка от цената на любимите си нишови парфюми.
СПИДИ
сряда 12.08.2020 г.
Лично получаване
сряда 12.08.2020 г.

Информация за парфюма Montale Vanille Absolu
Състав

Montale Vanille Absolu е ориенталски аромат с ванилия за жени. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага дълбок, сладък, нежен и много автентичен подход към аромата на ванилия. Парфюмната вода Vanille Absolu, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Vanille Absolu е създадена от акордите на ванилия, канела, карамфил и дървесни нотки. Цялостният аромат, съчетаващ доминиращия оттенък на ванилия с греещите пикантни аспекти и нюансите на дървесини и пудрата, е дълбок, автентичен, сух, силно съблазнителен и едновременно не му липсва значителна доза елегантност. Vanille Absolu е съвършен избор за любителките на ванилия и аромати с ванилия.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил несъмнено една от най-чистите и най-верните интерпретации на скъпоценната уникална подправка, обичаната от много хора - ванилията. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Vanille Absolu е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Vanille Absolu е подходяща за цялата година, през деня и вечерта. Нейният греещ аромат ще се изрази най-вече в по-хладните месеци. Завинаги, разбира се, ще привлече предимно жените, обичащи ориенталски аромати с ванилия и ванилията въобще. Montale Vanille Absolu трябва да се опита от всяка дама, която цени истинското качество в комбинация с оригиналност и желае да бъде пленена от магията на Ориента.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Vanille Absolu е подчертана от атрактивен сребърен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Vanille Absolu – дълбока, елегантна, съблазнителна и уникално вярна ода за ванилия.

Състав

композиция
ванилия, карамфил, канела, сандалово дърво
Вид аромат
Ориенталски

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Vanille Absolu