Montale Tropical Wood

парфюмна вода унисекс 100 мл.

1×
Montale Tropical Wood парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Tropical Wood парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Tropical Wood парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Tropical Wood парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Tropical Wood парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Tropical Wood парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Tropical Wood парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Tropical Wood парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
100 мл.
191,00лв.

Код: MNT2195 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 23.01.2019 г.
Montale Tropical Wood
100 мл. | 191,00лв.

Информация за парфюма Montale Tropical Wood

Tropical Wood е дървесен цветен мускусен аромат за жени и мъже от колекцията на френската марка парфюми Montale, специфична с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Tropical Wood, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Montale Tropical Wood, представя необятно приятен и подбудителен коктейл на тропически плодове в съчетание с отличителното малайско агарово дърво и други творчески избрани акорди, аромат, пробуждащ представа за лятно настроение. Ароматната композиция с богато въображение Tropical Wood се отваря в увода от акордите на бергамот, пасифлора, ананас и агарово дърво. В изненадващото цветно сърце ухаят българска роза и теменуга, а базата е създадена от тоновете на кожа, светъл мускус и ванилия.

Радостната комбинация на бергамот и плодове, допълнена от изразително агарово дърво, е пълна с характер и помага на чувствения дует на българска роза и очарователна теменуга да заблести. В завършека ароматът Montale Tropical Wood предлага впечатляващ кипеж със завладяващи тонове на богата кожа, ценен светъл мускус и мадагаскарска ванилия. Цялостният аромат, красиво съчетаващ сладки, плодови и тропически оттенъци с аспектите на мускус и роза, е сочно сладък, радостно светъл и при това не му липсва значима доза чувственост.

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Tropical Wood е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Tropical Wood е подходяща за ден и вечер през цялата година, винаги, когато искате да си повишите настроението. Tropical Wood трябва да се опита от всички, които ценят високата степен позитивно въображение в парфюмите.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Tropical Wood е подчертана от лъскав златист цвят, преливащ в небесносин, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Tropical Wood – тропически плодове, мускус и агарово дърво в спокоен летен аромат.

Състав

база
кожа, краставица, мускус
глава
агарово дърво, ананас, бергамот, пасифлора
сърце
българска роза, теменуга
Вид аромат
Дървесни, Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Tropical Wood

Добавяне на ново мнение

4.0
1 оценка
1
дизайн на флакона
трайност на аромата
интензивност
общо впечатление