Montale Sweet Vanilla парфюмна вода унисекс

Montale Sweet Vanilla парфюмна вода унисекс
Montale Sweet Vanilla парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT2193 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Въведете кода notino8 в кошницата и вземете 8% отстъпка от всички продукти за жени.

Информация за парфюма Montale Sweet Vanilla
Състав

Sweet Vanilla е аромат с ванилия за жени и мъже от колекцията на френската марка парфюми Montale, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Sweet Vanilla, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Montale Sweet Vanilla представя сладостта на ванилия в интензивен, пудрен аромат.

Ароматната композиция Montale Sweet Vanilla е минималистична, но за тази забележителна парфюмна вода не може да се каже, че е твърде семпла. И със сигурност не е скучна. В композицията на Sweet Vanilla намираме акорди на ванилия, кайсия и светъл мускус. В интензивния, пудрен аромат се разкрива цялата сладост на ванилия, изтъкната от леко кисела кайсия и подчертана от нежността на светъл мускус.

Както названието подсказва, Montale Sweet Vanilla е сладък аромат, едновременно обаче, на тази необятно успешна парфюмна вода не липсва вкус и докосване на лека лютивина. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил с минимум акорди абсолютно неустоимо вкусна и привлекателна разработка на тема аромат на ванилия.

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Sweet Vanilla е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Sweet Vanilla е подходяща за ден и вечер през цялата година. Завинаги ще привлече, разбира се, жените и мъжете, които обичат сладките аромати на ванилия. Sweet Vanilla трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и парфюмерийното майсторство на твореца в парфюмите.

Освен с привлекателните си аромати и съвършено изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Sweet Vanilla е подчертана от финия златист цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Sweet Vanilla – цялата сладост на ванилия, подчертана от кайсия и мускус, в интензивен пудрен аромат.

Състав

композиция
ванилия, пудрови нотки, кайсия, бял мускус
Вид аромат
други

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Sweet Vanilla