Montale Spicy Aoud парфюмна вода унисекс

1×
Montale Spicy Aoud парфюмна вода унисекс
Montale Spicy Aoud парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT2191 | Този продукт не е в наличност

Описание Montale Spicy Aoud
Състав

Spicy Aoud е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже от колекцията на френската марка парфюми Montale, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Spicy Aoud, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Луксозната парфюмна вода Montale Spicy Aoud представя ценното агарово дърво в композиция със свежи цитрусови плодове и греещи подправки.

Един от главните ароматни компоненти на парфюмната вода Spicy Aoud, е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат. Най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производството на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка, означавана понякога като „течно злато“ или „дърво на боговете“, в Montale Spicy Aoud се обявява в съчетание с шафран, портокал и други, майсторски избрани придружаващи акорди.

В ароматната композиция на парфюмната вода Montale Spicy Aoud срещаме акордите на портокал, шафран и агарово дърво, допълнени от нюансите на пачули и мускус. Цялостният аромат, съчетаващ доминиращия греещ оттенък на подправки и агарово дървото с цитрусови и мускусни аспекти и интригуващо докосване на пачули, е интензивен, едновременно свеж и греещ и преди всичко неизмеримо чувствен. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия . Пиер Монтел е сътворил аромат в по-скоро минималистична композиция и при това привличаща и незаменима.

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Spicy Aoud е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Spicy Aoud е подходяща за деня и вечерта през цялата година. Най-добре обаче се откроява през есенните и зимните вечери. Тази впечатляваща парфюмна вода завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на агарово дърво.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Spicy Aoud е подчертана от лъскав златист цвят, преливащ в черен, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Spicy Aoud – ценно агарово дърво, греещи подправки и свежи цитрусови плодове в ориенталски дървесно-мускусен аромат.

Състав

композиция
пачули, агарово дърво, портокал, мускус, шафран
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Spicy Aoud1