Montale Spicy Aoud, парфюмна вода унисекс 100 мл. | notino.bg

Montale Spicy Aoud

парфюмна вода унисекс 100 мл.

Montale Spicy Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Spicy Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Spicy Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Spicy Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Spicy Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Spicy Aoud парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
100 мл.
172,00лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: MNT2191 | Остават последните 3 бр.
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
неделя, 19.08.2018 г.

Информация за парфюма Montale Spicy Aoud

Spicy Aoud е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже от колекцията на френската марка парфюми Montale, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Spicy Aoud, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Луксозната парфюмна вода Montale Spicy Aoud представя ценното агарово дърво в композиция със свежи цитрусови плодове и греещи подправки.

Един от главните ароматни компоненти на парфюмната вода Spicy Aoud, е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат. Най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производството на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка, означавана понякога като „течно злато“ или „дърво на боговете“, в Montale Spicy Aoud се обявява в съчетание с шафран, портокал и други, майсторски избрани придружаващи акорди.

В ароматната композиция на парфюмната вода Montale Spicy Aoud срещаме акордите на портокал, шафран и агарово дърво, допълнени от нюансите на пачули и мускус. Цялостният аромат, съчетаващ доминиращия греещ оттенък на подправки и агарово дървото с цитрусови и мускусни аспекти и интригуващо докосване на пачули, е интензивен, едновременно свеж и греещ и преди всичко неизмеримо чувствен. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия . Пиер Монтел е сътворил аромат в по-скоро минималистична композиция и при това привличаща и незаменима.

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Spicy Aoud е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Spicy Aoud е подходяща за деня и вечерта през цялата година. Най-добре обаче се откроява през есенните и зимните вечери. Тази впечатляваща парфюмна вода завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на агарово дърво.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Spicy Aoud е подчертана от лъскав златист цвят, преливащ в черен, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Spicy Aoud – ценно агарово дърво, греещи подправки и свежи цитрусови плодове в ориенталски дървесно-мускусен аромат.

Състав

композиция
агарово дърво, мускус, пачули, портокал, шафран
Вид аромат
Дървесни, Ориенталски

За марката Montale

                                                             Парфюми "Montale"

"Montale"- парфюм роден от любовта към вълшебните аромати и историята на Ориента. "Montale" е френска марка парфюми, специфична по-специално с  любовта си към Ориента, арабската култура и тяхната магическа история. Парфюми "Montale" представят на западния свят спиращи дъха ориенталски аромати. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на своя основател - Пиер Монтел, а всички аромати на тази оригинална марка са чудотворна хармония и любовен еликсир, принасящи щастие.

Марката "Montale" е създадена през 2003 г. в Париж, от Пиер Монтeл- един много загадъчен дизайнер, който прекарва известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрация, крале и кралици. Когато се завръща в Париж, той започва да създава оригинални парфюми за западния пазар, вдъхновени от опита му на изток. За своите благоуханни произведения, Пиер избира  естествените материали от най-високо качество във високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

За своите дамски, мъжки и унисекс парфюми, Пиер Монтел използва като основни компоненти типични арабски есенции, и особенно ценна дървесина. В тях откриваме кедър, сандалово или орлово дърво, познати като "oud", "agarwood", "aoud" (от арабски) "oudh". Особено важна роля в творбите на Пиер Монтел играе дървесината на т.нар. дърво- аквилер. Марката "Montale" въвежда на пазара първият аромат от серията, посветена на тази невероятна суровина със смолист аромат.Най-скъпото дърво на света в продължение на векове, изполавано за производството на тамян и за създаване (особено на арабски) парфюми. Орловото дърво е истинска кралска съставка по целия свят и по-специално на Изток, където е познат с ефекта си на силен афродизиак. Неслучайно, това дърво е наричано още "течно злато" или "дървото на боговете".

Първият парфюм на "Montale" бързо печели голяма популярност и положителни отзиви, не само от страна на потребителите, но и от професионалисти, и критици. Колекцията парфюми на марката е обширна ( на Пиер се приписват около сто аромата) и много сложна. От тъмните, емоционално заредени коктейли, през богати на вкус сладки нектари и аромати наподобяващи мириса на кожа, чак до оптимистични,кипящи от живот творения. Парфюми "Montale" предлагат възможността да се впуснете в една сложна траектория, където от всеки ъгъл можете да очаквате ново откритие и приключения. Всички от тях са разбира се с най-високо качество, но не само заради това са толкова популярни сред много видни личности и знаменитости.

Също толкова уникални, колкото самите аромати "Montale" , са и техните опаковки. Дизайнерската страница вдъхновява с обикновена, чиста елегантност и уникалност на флаконите и също така доставя своя практически аспект. Изработени са от алуминий, което осигурява перфектна защита и гарантира висока издръжливост. Материалът, от който са произведени флаконите ги прави и идеални за пътуване.

Изберете своя еликсир на любовта или магическо щастие, от колекцията парфюми на "Montale", с които си позволявате да бъдете омагьосани от магията и историята на Ориента.                        

 

 

Menu